Социалното напрежение върху майките не е от вчера и няма

...
Социалното напрежение върху майките не е от вчера и няма
Коментари Харесай

Не е морално една майка да се снима така? О, я стига!

Социалното напрежение върху майките не е от през вчерашния ден и няма да изчезне на следващия ден. Понякога обаче хапливите мнения минават границата на положителния звук. Така чашата прелива за една от известните Инстаграм майки, която несъмнено не остава длъжна на недоброжелателите си.

Сия Купър основава наличие за обществените мрежи, обвързвано със спорт и здравословно хранене. Всичко стартира от една фотография по бански, която разгласява в своя профил. Като противоположна реакция ненадейно получава вълна от не до такава степен предстоящи отрицателни мнения:

Не е нужно да снимаш задните си елементи по този метод, с цел да покажеш, че имаш хубаво тяло. Ти си майка, тъй че намерения за децата ти и това, което може да видят, когато пораснат.

Замисли се какъв образец даваш на децата ти. Не е похвално да им демонстрираш, че е похвално и морално да качват свои полуголи фотоси в обществените мрежи. Хората стават все по-ужасни и не помнят, че не е добре да демонстрират всичко в интернет.

Ето за това приказвам. Жените са странни. Не стопират да се чудят по какъв начин да получат повече снимание.

View this post on Instagram
Have you ever been affected by cancer? I remember watching my grandmother pass away from this horrible disease. So every time I see a good cause for cancer awareness, I always jump right on in to help spread awareness. @myprettylittlegift contacted me to share their chemo & fairy dolls and I felt so intrigued to know more about them. For every fairy doll sold, a chemo doll is donated to a child with cancer or alopecia. Each doll comes with a headband, such as the ones we are wearing. All dolls are handmade with ecological fabrics by artisan women. Check out their dolls at www.myprettylittlegift.com to help support the cause. #myprettylittlegift #throwkindnesslikeconfetti #alopeciaawareness #childhoodcancerawareness #alopecia #cancer

A post shared by SIA | FITNESS WORKOUTS RECIPES (@diaryofafitmommyofficial) on Oct 9, 2019 at 8:16am PDT

Това е единствено дребна част от мненията, само че евентуално добихте визия каква е цялостната концепция.

Сия взема решение да не стои безучастна и отвръща на удара - разгласява пост с дълго изложение, в което показва позицията си и кара хиляди майки в обществените мрежи да възкликнат: "Една майка не може да се снима по този начин? О, я стига! "

Публикуваме обръщението на Сия Купър в Инстаграм:

Вчера сътворих обява със същия бански, който нося и на тази фотография, и ми беше казано да се облека... Защото съм майка.

От по кое време майките би трябвало да крият телата си? От по кое време нямат право да се усещат секси? А от къде мислите, че идват децата като цяло?

Казват, че би трябвало да помисля за децата ми и за това, по какъв начин биха се почувствали, в случай че видят тези фотоси, когато пораснат. Знаете ли какво? Искам те да видят една самоуверена жена, която се усеща добре в кожата си.

Няма общоприето предписание, което да ти не разрешава да се снимаш с бански костюм, в случай че в един миг от живота си си дарила нов живот. Всъщност, в противен случай, това би те предиздвикало да го носиш с горделивост и достолепие.

Израснах с майка, която мразеше тялото си. Дори ме подтикна и аз да намразя моето с непрекъснатата ѝ рецензия, с която ме обсипваше в годините на пубертета ми. Борих се със себе си дълго време, до момента в който се науча да обикна външността ми. Минаха години, до момента в който се престраша да изляза на обществено място с къси панталони. И бих дала всичко майка ми да имаше този позитивизъм, с който аз зареждам децата ми всеки ден.

Понякога това, от което една майка се нуждае, е да изрази себе си. Нека си признаем, майчинството от време на време не се отразява добре на самочувствието ни. Кара ни да се усещаме преуморени, депресирани, вторачени в огледалото, чието отражение едвам разпознаваме и несъмнено не ни оставя удовлетворени. И въобще не ме карайте да стартирам да изреждам физическите следи, които остават след бремеността. Трудно е виждаш хубост в тялото ти, когато то е покрито със стрии, целулит и белези.

Спрете да съдите дамите, които имат деца. Те така и така се сблъскват с задоволително компликации.

А вие, скъпи майки, слагайте банските и ги носете с високо вдигната глава. Заслужавате го. Бъдете правилни на себе си.

Вижте фотоси на красивата майка в нашата изложба и сами преценете дали рецензиите, които получава, са основателни.

Към галерията >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/40974/40974849/1600-399-tema-na-meseca.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Кралица на шопинга Ноември -->  Модни трендове, които в предишното са били неразрешени Щастливите девойки пътуват Модни трендове, които в предишното са били неразрешени  Нейно величество диадемата: 10 метода да я носиш като съвременна принцеса Кралица на шопинга Нейно величество диадемата: 10 метода да я носиш като съвременна принцеса  EDNA ОБ(Л)ИЧА: 5 хрумвания за дарове без мотив ПОД 30 ЛВ (купи през днешния ден с НАМАЛЕНИЕ) Кралица на шопинга EDNA ОБ(Л)ИЧА: 5 хрумвания за дарове без мотив ПОД 30 ЛВ (купи през днешния ден с НАМАЛЕНИЕ) Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР