Социално-спортното събитие се проведе в 5-те най-големи града у нас

...
Социално-спортното събитие се проведе в 5-те най-големи града у нас
Коментари Харесай

Над 300 души се включиха във Велопоход Заедно на 21 април в град София

Социално-спортното събитие се организира в 5-те най-големи града у нас и събра над 700 положителни колоездачи, които демонстрираха съпричастност към хората с хемофилия !
На 21 април, Българската асоциация по хемофилия за 4-та поредна година провежда Велопоход „ Заедно “ в поддръжка на хората с хемофилия, който започва тъкмо в 11:00 ч. по едно и също време в 4-те най-големи града у нас – София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора и мина под патронажа на Местните общини и Министерство на Здравеопазването.
Над 300 души караха колело в неделя преди обед в символ на съпричастност към хората с рядкото заболяване от Пилоните на НДК до началото на Южния Парк, като част от акцията „ Движението е смяна! “ и Велопоход „ Заедно “ в град София!
Българската асоциация по хемофилия получи поддръжката на Столична Община и Министерство на Здравеопазването.
Асоциацията за поредна година беше подкрепена от редица неправителствени организации, както и на обществени персони, които споделяха видеа в обществените мрежи, като част от тазгодишната акция „ Движението е смяна! “
Тази година акцията мина под надпис „ Движението е смяна “, с което Асоциацията прикани всеки един от нас да бъде мотор на позитивната смяна. Всяка последваща година те надграждат към шерването на информация и познание, с цел да стимулират обществения бранш и здравните институции да бъдат сътрудници в основаването на по-благоприятна среда с достъп до нужните медикаменти и модерни способи за лекуване на пациентите с хемофилия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР