Социално-информационна кампания, насочена към младите хора от Северозападна България, ще

...
Социално-информационна кампания, насочена към младите хора от Северозападна България, ще
Коментари Харесай

„Пътят на предприемача“ зaпочва от Плевен

Социално-информационна акция, ориентирана към младежите от Северозападна България, ще започва от Плевен на 10 октомври. Тя е кръстена „ Пътят на бизнесмена “ и цели да разкрие благоприятни условия за реализация на младежите в този завършек на страната. Организатор на акцията е консултантската компания по бизнес процеси и осведомителна сигурност „ Консендо България ”, оповестиха от Община Плевен, която поддържа самодейността.
„ Темата за предприемачеството и предприемаческия дух у младите е значима освен за района ни, тя е значима за цялата страна. В последните години предприемаческият дух изгубва своята убеденост и доста млади и инициативни хора по разнообразни аргументи не подхващат никакви дейности по това да бъдат мотор на нашето общество “, счита зам. -кметът на Плевен Стефан Милев.
Според данни на Евростат в Северозападна България 45 на 100 от младежите нито учат, нито работят , твърди Павел Хрисков, специалист по бизнес процеси. Той разясни, че социално-информационната акция „ Пътят на бизнесмена ” цели да направи смяна като насърчи младите момчета и девойки да придобият самочувствието, че могат да ръководят сами живота си, да са финансово грамотни и да не се опасяват да поемат опасности.
Младежите до 25-годишна възраст, които демонстрират интерес, могат да участват на срещата, която ще се организира на 10 октомври, четвъртък, от 13.00 часа в зала „ Гена Димитрова ”. Подобни начинания компанията ще провежда и във Видин, Монтана и Враца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР