Социалният министър Деница Сачева заяви в защита на премиера Борисов,

...
Социалният министър Деница Сачева заяви в защита на премиера Борисов,
Коментари Харесай

Излезе запис на Сачева, в който обвинява ГЕРБ в рекет

Социалният министър Деница Сачева съобщи в отбрана на премиера Борисов, че съпротива на държавното управление е мафията, съобщи Тошко Йорданов в „ Студио Хъ ” по Телевизия 7/8.
Това е доста уверено вътрешно изявление и щеше да е задоволително от нейна позиция, в случай че това мнение й беше поредно. Но дали е по този начин. Вижте какво е мислила същата тая Деница Сачева за ГЕРБ и гербаджийското ръководство, преди обаче да се бухне във властта , добави Йорданов.
Той пусна видео с изказване на Деница Сачева от времето, в което още не е била във властта.

„ България стана полицейска страна, само че това сигурно не я направи по-сигурна.
Неведнъж съм казвала, че когато някой се занимава,
Няма друга алтернатива, тъй като просто подобен е методът на мислене на тези хора. Съвсем естествено, те няма по какъв начин да мислят по метода, по който мислите вие.
Биографията на индивида, който подкрепяте вие дефинира вашето бъдеще. Ако в тази ситуация с хората, за които приказваме от политическа партия ГЕРБ, няма по какъв начин в продължение на 20 години те да се занимавали с рекет , част от тях.
Няма по какъв начин те да се занимавали с застъпничество на едни ли други сенчести бизнеси и внезапно ненадейно, когато са станали на 40-45 години, да са станали човеколюбци.
В последна сметка без значение дали говорите за къпините, за малините, за опазването на здравето или за друго нещата в последна сметка нагоре по веригата стигат до един общ център. България страда поради 100- 500 души, които стоят на върха на централизираната пирамида на мафията.

За мен партия ГЕРБ не е дясна партия и има доста доказателства, които могат да се видят незабавно. За всички е ясно, че средата е убийствена. Тази наклонност е в огромните градове, усеща се и в София и стартира да става застрашителна.
Имам персонален опит с огромна част от проблемите, които съпътстват всекидневието на хората. Първо като човек, който има компания и прави частен бизнес. На гърба си изпитвам проблеми и компликации със законодателството, с данъчните инспекции, с репресиите.
Движението на парите е най-важното, с цел да има богатство. В момента придвижването на парите върви единствено в кръгове или политически или сред монополи и олигарси.
Когато глупави хора вършат сделки надолу по веригата страдат стотици хиляди хора естествено нещата ще са такива. Как другите народи са отишли и са се защитили с по-качествени политици, а ние не сме . ”, споделя Деница Сачева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР