Социалният и телевизионен експеримент „Женени от пръв поглед“ се завръща

...
Социалният и телевизионен експеримент „Женени от пръв поглед“ се завръща
Коментари Харесай

Чалга Фурия Ще Се Жени От Пръв Поглед В Тв Предаване

Социалният и ефирен опит „Женени от пръв поглед“ се завръща в ефира на Нова. Той още веднъж ще наблюдава живота на три двойки, събрани от професионални специалисти. Напълно разнообразни и доста атрактивни са новите участници в революционния документален опит.

Сред тях има хора с разнообразни вероизповедания, поп-фолк певица, двойка над 50 години и жена с дете от предходна връзка. Шестимата авантюристи, които по една или друга причина не са съумели да открият съвършения сътрудник, се впускат в предизвикването на живота си в опит да излязат от зоната си на комфорт и да открият същинската си половинка.

Те са подготвени да поверят ориста си в ръцете на специалистите, които да намерят идеалния претендент за тях измежду стотици кандидати. Сред искащите да се включат за присъединяване във формата се отличават забавни и ексцентрични персони като човек, отглеждащ тарантули, кандидат-политик с 6 висши образования, режисьор, пиколо, вълшебник, яхтена стюардеса, модел, гвардеец, подражател на звезди, психолог.

Най-голям интерес за кастингите за „ Женени от пръв взор “ са показали инженери и ИТ експерти, по-голям е броят са искащите дами, като измежду тях има и такива на 18-19 години.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР