Социалния и обществения живот се активизират. Лесно се възприема всякаква

...
Социалния и обществения живот се активизират. Лесно се възприема всякаква
Коментари Харесай

Днес Е Един От Най-Силните Енергийни Дни! Ето Какво Повеляват Планетите До 15 Юли

Социалния и публичния живот се засилват. Лесно се възприема всякаква информация. Добре е освен да се получават нови познания, само че и да се предават познания и опит на другите. Засилва се склонността да се търси правдивост и правото. Това оповестява в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Не би трябвало да се ядат ябълки, може да провокират разстройство на стомаха. Уязвими са черен дроб, жлъчка, бедрата, седалищният нерв.

Доминиращ 11 лунен ден от 17:01ч на 12 юли до 18:06ч на 13 юли

Един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Противоречивост и нееднозначност ще доминират денем.

Не се предлага да сте пасивни, само че и да се претоварвате не трябва. Трябва да се внимава да не се правят нелепости. Да не се подхващат рисковани действия. Може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край.

Заболявания почнали в същото време протичат тежко и дълготрайно, мъчно се поддават на лекуване. Повече съставляват заплаха за представителките на женския пол. Уязвима е главата и гръбначният дирек. Да се заобикаля преумората на очите. Противопоказен е интензивния мисловен труд, при който се изисква централизация на вниманието. Подходящо е за начало на недояждане.

Може да се организира изчистване на организма, извеждане на шлаките и отровите. Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният дирек, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с О2 и за по-добър сън.

Подходящ ден за романтика и фамилиарност, за развлечение и разкрепостяване. Предразсъдъци и свенливост остават на назад във времето и неустоимото предпочитание за секс се разпалва. Разрешен е секса, само че единствено в случай че е по взаимно предпочитание. В противоположен случай може да възникне главоболие или болки в гърба. На този лунен ден не позволявайте да се сътвори напрежение сред вас и близкия човек. По-добре проявете угриженост, направете подарък, покажете любовта си. Ако сте женени и мечтаете за дете, това е добър ден за забременяване. Да се заобикалят разногласия и кавги. Покажете най-хубавите си усеща към членовете на фамилията, към колегата си.

В този интервал можете да се подстригвате, а в случай че не сте имали такива планове, то подрежете косата си най-малко на милиметър. Това ще освободи непотребната отрицателна сила.

Следва 12 лунен ден от 18:06ч на 13 юли до 19:07ч на 14 юли. Обикновено минава спокойно и умерено.

25 безоблачен ден – Бъдете благи и състрадателни с близките. Може да помагате на нуждаещите се. Ден за предоставяне и приемане на амнистия. Подходящ е за молебствия. Благоприятни са фамилните събирания, както и всякаква работа и поправки по жилището. Прекарайте повече време вкъщи, с децата, с животните. Родителите през днешния ден би трябвало да отделят повече време да бъдат дружно с децата си. Постарайте се да извършите техните молби и желанията им. Намерете време да поддържате връзка с домашните си любимци, поговорете им, помилвайте ги.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР