Социалните мрежи загряха от коментари за появилия се призив „Опра

...
Социалните мрежи загряха от коментари за появилия се призив „Опра
Коментари Харесай

Какво коментират в социалните мрежи за призива „Опра Уинфри – президент”?

Социалните мрежи загряха от мнения за появилия се апел „ Опра Уинфри – президент” след речта на телевизионната водеща на церемонията на премиите „ Златен глобус”. Уинфри стана първата афроамериканка със „ Златен глобус” за повсеместен принос.

Опра се обърна към дамите жертви на полово принуждение и разгласи началото на нова епоха. „ Когато новият ден най-сетне настъпи, това ще е поради доста прелестни дами, доста от които са в залата довечера, както и на някои забележителни мъже, които се борят настойчиво и ни поведоха все още, когато на никого няма да се постанова да споделя: „ Аз също”, съобщи тя.

Социалните мрежи загряха от мнения. „ Поздравления, Опра, ти си същински образец за подражателство. Ти промени живота ми”, написа Марая Кери.

„ Опра е най-великата на всички времена”, е мнението на Фарел Уилямс.

Някои изтълкуваха думите на звездата като поръчка за Белия дом. Появиха се изявления с хаштаг „ Oprah2020” и „ Опра – президент”.

Думите ѝ подсетиха за записа със скандалните думи на Доналд Тръмп към дамите от предизборната акция.

Имаше и рецензии – от обвинявания в двуличие до компрометиращи фотоси с продуцента Харви Уайнстийн.

Опра към този момент не разяснява спекулациите, а от екипа на Тръмп оповестиха, че той се готви за втори мандат, даже противникът му да е Опра Уинфри.

Според участниците в изследване на института „ Пъблик полиси полинг”, оповестено през март, Опра Уинфри би спечелила през 2020 година против Доналд Тръмп с 47 на 40%.

Елегантната 60-годишна жена е напълно в крайник с времето, както демонстрират също борбата й за идеята на дамите, и нейният път, почнал от гражданското общество.

„ За мнозина в Съединени американски щати политическият опит в действителност е минус, а не коз в изборната надпревара”, акцентира Синди Розентал, учител по политически науки в университета на Оклахома, както потвърди успеха на Доналд Тръмп.

Коефицентите на английската букмейкърска къща „ Уилям Хил” демонстрират зрелищен напредък на момичето от Мисисипи, тръгнало с огромно закъснение, а в този момент с равни шансове с Мишел Обама.

Доналд Тръмп обаче мъчно ще бъде надвит, разяснява пред Агенция Франс Прес представител на „ Уилям Хил”, представен от Българска телеграфна агенция.

Демократ по душа, при все това се държи на разстояние от партията, Опра е надалеч по-малко известна измежду последователите на републиканците, единствено 30% от които имат позитивно мнение за нея, съгласно резултатите от изследване на университета „ Куинипиак” от март.

Имиджът й обаче е доста по-консенсусен от този на Тръмп, а дарбата да демонстрира съпричастност я трансформира в най-хубавата интервюираща журналистка в Съединени американски щати и е измежду главните аргументи за нейния триумф.

Предприемач също като настоящия президент, тя обаче има зад тила си много друга кариера, а историята на живота й наподобява близка на хората.

„ Доналд Тръмп наследи благосъстояние и съумя да се възползва от него”, акцентира Синди Розентал, до момента в който Опра Уинфри „ реализира всичко единствено със своите лични качества”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР