Социалните мрежи врят и кипят. Ясно и искрено много хора

...
Социалните мрежи врят и кипят. Ясно и искрено много хора
Коментари Харесай

Защо замлъкна ГЕРБ? Наиситина ли мислят, че някой иска да убие Борисов

Социалните мрежи врят и кипят. Ясно и откровено доста хора изричат за какво са на митингите, какво не им харесва, какво желаят да се промени. Изказват недоволството си от дейностите Борисов, на полицията, на ръководещите... След обявата на депутата Георги Марков: ”Приятели, ще се опитат да убият Борисов. ”, която провокира много мнения в профилите на няколко от най-изявените деятели на ГЕРБ царува цялостно безмълвие, видя Фрог. Дори видеото на Борисов не са споделили.
Вижте последните постове на някои от ръководещите:

Георги Марков

Преди 19 часа ·

Приятели, ще се опитат да убият Борисов. Мафията, основана от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи 1992 г е още жива. Не могат да простят на Бойко, че докара 34 евролидери за интеграция на Балканите. Червеният президент желае да ни върне 75 години обратно и с държавен прелом да откри комунистическа селяндурска тирания.

Цвета Караянчева

Вчера в 12:27 ч. ·

Благодаря на всички последователи на ГЕРБ, които участваха на митинга в поддръжка на българското държавно управление. Те демонстрираха не мускули, а разсъдък и увереност - човешка и политическа, че министър председателят Борисов води България в вярната посока на развиване. Благодаря на структурите на ГЕРБ от област Кърджали, които бяха неразделно до мен. Те са моят железен тим към този момент 13 години. Ние не сме мутри, лобисти, разединители. Ние пазиме европейското бъдеще на страната ни. Няма да се отклоним от него!

Д-р Даниела Дариткова е в компанията на Andrey Novakov.

10 юли в 21:37 ч. ·

Ние сме мощни, тъй като всичко, което Политическа партия ГЕРБ прави през тези години, които управляваме България, е да работим в полза на хората. Винаги съм вярвала, че политиката би трябвало да лекува раните на обществото, а не да отваря нови рани. Вярвала съм в виновните политици, които приканват за обединяване, а не за разделяне, изключително в моменти на рецесия, в каквато се намираме в този момент.

Благодаря ви, че се събрахме, с цел да подкрепим законно определеното държавно управление на премиера Борисов и Политическа партия ГЕРБ.

Моля ви да бъдете виновни, да спазвате ограниченията и да носите маски, тъй като е доста значимо да пазим и нашите лекари, и нашата здравна система, а и да покажем, че сме разнообразни от протестиращите насреща.

Искам да се обърна и към тях. Виждаме, че в този момент сте от тъмната страна! Елате при нас, от светлата страна, тъй като това е страната на европейския път на България. Няма да ни отклоните от него, няма да ни откажете, а ще ни мотивирате още повече, тъй като е непростимо държавен глава, който е по Конституция въплъщение на обединяването на нацията, да назовава парламентарната група на ГЕРБ, гласоподавателите на ГЕРБ, държавното управление на ГЕРБ и всички симпатизанти на ГЕРБ " мутри ". Ние не сме мутри, ние сме виновни хора, които с цялата си мощ, воля и сила работим в полза на българските жители и няма да ви изоставим.

Нека бъдем мощни, дано бъдем обединени! Ние няма да подадем оставка под натиска на тези, които просто са зажаднели за власт, които не могат да решат вътрешно партийните си проблеми, а желаят да ръководят страната! Нека бъдем единни, дано всички подкрепим това държавно управление, да подкрепим този парламент, в който най-силната и най-голямата парламентарна група е на ГЕРБ!
Нека подкрепим политиката, която подсигурява ярко бъдеще на нашите деца!
Нека подкрепим България със своя явен европейски път!

Социалният министъ Деница Сачева е замлъкнала още в сряда.

.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР