Социалните мрежи трябва сами да проведат целенасочена реформа на своята

...
Социалните мрежи трябва сами да проведат целенасочена реформа на своята
Коментари Харесай

Принц Хари призова социалните мрежи да се откажат от дезинформацията

Социалните мрежи би трябвало сами да проведат целенасочена промяна на своята активност, тъй че уверено да се откажат от дезинформацията в интерес на достоверността и състраданието. С подобен апел излезе английският Принц Хари  Принц Хари Принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на британски Henry Charles Albert David), в есе, оповестено в американското списание "Фаст къмпани ", предава Българска телеграфна агенция.

Изданието е профилирано в региона на технологиите, бизнеса и дизайна. По думите на принца той и брачната половинка му Меган са изложили своята концепция на изявени бизнесмени, на ръководители на огромни корпорации и на маркетингови специалисти. "Нашето обръщение е ясно - положението на цифровите медии е в рецесия, тъй че фирмите имат шанса да преразгледат своята роля във финансовата поддръжка на тези онлайн платформи, които образуват злоба и изкривяват истината ", отбелязва кралската персона.

Принц Хари и Меган: Нямаме общо с книгата, която излиза за нас

Принц Хари  Принц Хари Принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на британски Henry Charles Albert David), обърна внимание и на финансирането на известните обществени мрежи. "Те ни се костват безвъзмездни средства за другарство, написа принцът, изразявайки и мнението на брачната половинка си Меган. $Но на процедура те не са без пари и ни костват прекомерно скъпо - с всяко кликване те разбират от ден на ден неща за нас. Нашите информации, персонални данни и секрети привички стават обект на търговия за рекламно място и за долари! "

Внукът на кралица Елизабет Втора провеждал съвещания с специалисти и за това по какъв начин да бъде сменена склонността към дезинформация с правилата на "състраданието и правдивостта " в работата на обществените мрежи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР