Социалните мрежи трябва сами да проведат целенасочена реформа на своята

...
Социалните мрежи трябва сами да проведат целенасочена реформа на своята
Коментари Харесай

Принц Хари апелира за състрадание и правдивост

Социалните мрежи би трябвало сами да проведат целенасочена промяна на своята активност, тъй че уверено да се откажат от дезинформацията в интерес на достоверността и състраданието. С подобен апел излезе английският принц Хари в есе, оповестено в американското списание " Фаст къмпани ".

Изданието е профилирано в региона на технологиите, бизнеса и дизайна. По думите на принца той и брачната половинка му Меган са изложили своята концепция на изявени бизнесмени, на ръководители на огромни корпорации и на маркетингови специалисти.

" Нашето обръщение е ясно - положението на цифровите медии е в рецесия, тъй че фирмите имат шанса да преразгледат своята роля във финансовата поддръжка на тези онлайн платформи, които образуват злоба и изкривяват истината ", отбелязва кралската персона.

Принц Хари обърна внимание и на финансирането на известните обществени мрежи. " Те ни се костват безвъзмездни средства за другарство - написа принцът, изразявайки и мнението на брачната половинка си Меган. - Но на процедура те не са без пари и ни костват прекомерно скъпо - с всяко кликване те разбират от ден на ден неща за нас. Нашите информации, персонални данни и секрети привички стават обект на търговия за рекламно място и за долари! "

Внукът на кралица Елизабет Втора провеждал съвещания с специалисти и за това по какъв начин да бъде сменена склонността към дезинформация с правилата на " състраданието и правдивостта " в работата на обществените мрежи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР