Социалните мрежи са в потрес от снимки от сватбено тържество

...
Социалните мрежи са в потрес от снимки от сватбено тържество
Коментари Харесай

Мрежата настръхна заради тези сватбени СНИМКИ! Историята зад тях е шокираща

Социалните мрежи са в шок от фотоси от сватбено празненство в Мексико, зад които стои една доста тъжна и трогателна история, в която няма нищо възмутително и престъпно. Кадрите от празненството, които в началото се появиха във Facebook, породиха куп ужасяващи клюки.

Едни незабавно започнаха да приказват за брак по сметка, други за търговия с деца. Мнозина консуматори сляпо повярваха на тези истории и започнаха да споделят фотосите, без даже да прочетат историята, която съпровожда поста. Фотографиите започнаха да се споделят със скоростта на светлината и провокираха невъобразим резонанс.



Истинската обич съществува и разтърсващата история на тази чернокожа жена без ръце и крайници е доказателство за това! (СНИМКИ)

На „ скандалните” фрагменти виждаме зряла жена в булчинска рокля и нейният младоженец, който всички считат за малко момче. А историята, която стои зад тях, е извънредно трогателна. Младоженците се обичат безумно и са безпределно щастливи, че към този момент са брачен партньор и брачна половинка. Младоженецът се споделя Джонатан и е на 19 години. Младият мъж страда от рядко разстройство, поради което наподобява като малко момче. То обаче не е бариера за същинските усеща. Както и за злите езици, апропо.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР