Социалните мрежи прегряват заради земетресението, което бе усетено преди минути

...
Социалните мрежи прегряват заради земетресението, което бе усетено преди минути
Коментари Харесай

Мрежата прегря заради силното земетресение в страната! В паника ли са хората?

Социалните мрежи прегряват поради земетресението, което бе усетено преди минути в Югозападна България, в това число и София. Припомняме, че земният трус е бил с магнитуд от 4.1 по Рихтер и е усетен в 17:17 ч, написа Блиц.  Епицентърът е с дълбочина от 2 км и е на 18 км от Гоце Делчев, на 55 км от Благоевград и 114 км южно от София. Земетресението е усетено и по високите етажи в Младост и други квартали в София, оповестяват консуматори в обществените мрежи. 

Няма нанесени вреди от земетресението в региона на Банско, заяви шефът на РД ПБЗН - Благоевград инж. Георги Пармаков, представен от " Фокус ". Трусът е бил усетен още в Разлог и Гоце Делчев. Няма суматоха измежду популацията.

от квартал " Лозенец ":  На четвъртия етаж се усети, беше доста малко и като че ли беше отвесен трус. След това нямаше остатъчно люшкане на осветителните тела.

Аврора : О, да! И в София го усетих сносно на шестия етаж в Овча купел - хоризонтално, за към минута, малко ми се зави свят, само че нямаше подозрение какво е... Нищо не падна, просто залюля, след към петнайсетина минути имаше второ разклащане - по-слабо... Надявам се, че с това завършваме към този момент, не обичам да ми се люлее под краката! )))

ххх : Силно, само че доста малко, няколко секунди единствено. Слава богу! ", гласят част от мненията.

Земетресението е усетено най-силно в региона на Гоце Делчев, Мусомища, както и по високите етажи на София и Пловдив. Няма данни за материални вреди.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР