Социалните мрежи прегряха от снимка на 3-годишно момиченце, което пафка

...
Социалните мрежи прегряха от снимка на 3-годишно момиченце, което пафка
Коментари Харесай

Социалните мрежи прегряха от снимка на 3-годишно момиченце

Социалните мрежи прегряха от фотография на 3-годишно момиченце, което пафка джойнт. Потресаващият кадър качил на стената си във Facebook един от добре познатите фенове на дрогата в Козлодуй Богомил Илиев, известен измежду локалните с прозвището си Боко. На нея ясно се вижда, че в някаква мизерна стая, натъпкана с отпадъци, детето е захапало ръчно свита цигара, която най-вероятно е с марихуана. 
Всъщност профилът на 22-годишния ром е най-безцеремонна реклама на кефа и изгодата от използването на опиати. Той самият се е щракал доста пъти до момента в който си свива марихуана и пуши. И се показва като човек, който обича трева и сгодна жена.
А преди към три седмици Боко съобщи за вестник "Козлодуй през днешния ден ", че съгласно него развъждането и използването на канабис в България би трябвало да се легализира като призна без да се тормози, че той постоянно използва трева.
"Понеже в този момент е нелегално, в случай че се легализира, ще е доста по-добре. Пуша, когато имам каквито и да било болки. Много пъти съм пушил поради това, че съм си чупил ръцете два-три пъти и тревата успокоява болките. Когато съм нервозен, за унищожаване на напрежението и поради ей такива работи пуша ", споделя пред медията Боко. А по-късно добавя, че има и хора, на които това не им понася: "На някои хора, като пушат трева, им въздейства като суматоха, като параноя, разбирате ли, не им понася на всички хора ", разкрива познавачът. После споделя, че "по другите страни съществуват по този начин наречените кофи шопове, които са легализирани и можеш да си пушиш. То е място за легална продажба на леки опиати, такива като марихуана и хашиш ". А на въпрос, какво би направил, в случай че откри поле със засадено канабис, той дава отговор: "Ако открия морава, засадена с канабис, какво ще направя ли?! Хм... Ще я обера, стига да няма защита и да няма хора ".
Досега почитателите на Боко в обществената мрежа и органите на реда, очевидно не са се впечатлявали от това, че той обществено показва влечението си към опиатите. Но след публикуването на фотографията с дребното момиченце с цигара в устата, Facebook изригна с лавина от гневни мнения. В някои от тях се твърди, че Боко и брат му освен пушат, само че са и дилъри на дрога и е извънредно време полицията и прокуратурата да се самосезират. Това очевидно е стреснало Боко. Постът му с момиченцето от вторник към този момент не е забележим на стената му. Но има хора, които са създали скрийн шот на екрана и популяризират фотографията.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР