Социалните мрежи моментално реагираха на новината кой е българинът, който

...
Социалните мрежи моментално реагираха на новината кой е българинът, който
Коментари Харесай

Политически зоопарк: Реакциите за обвинения в корупция българин в САЩ

Социалните мрежи мигновено реагираха на новината кой е българинът, който получава възбрана да влиза в Съединени американски щати, поради съмнения в корупция.
Мнозинството отзиви показват отчаяние, тъй като упованията бяха да бъде уличена " огромна риба " от българския обществено-политически живот, а че посоченият арбитър Андон Миталов от Специализирания углавен съд.
Той е по-известен като съдията,  който преди време пусна обвиненият в шпионаж Николай Малинов в Русия, с цел да бъде награден персонално от президента Владимир Путин.
Именно заради тази причина, преобладаващите отзиви смятат, че става въпрос за част от геополитическия конфликт сред Съединени американски щати и Русия, а не за действителна угриженост за корупция.
Ето и най-интересните от тях:
Обявеният от Помпео Лакшми Митал... пардон, Андон Миталов - печели 200% от националната лотария на Руската федерация.
Путин не един, а два медала ще му даде в този момент на Миталов.
На това му се вика да изпишеш вежди (вместо да избодеш очи).
Стоил Рошкев/журналист
За жал първото име със възбрана да влиза в Съединени американски щати е обвързвано с играта на мишка и котка сред Русия и Съединени американски щати! В случая ми се коства, че Съединени американски щати направиха голяма пиар неточност с този ход, българите чакаха име, което касае директно тях а не тъкмо това. Разбира се, доста е значимо да бъдат посочени корумпираните съдии, само че с този избор ми се коства, че задачата е била друга.
Като цяло изобщо не утвърждавам тази интервенция, само че за жалост се случва!
Мариян Башур/общественик

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР