Социалните мрежи имат своята и добра, и лоша страна. Те

...
Социалните мрежи имат своята и добра, и лоша страна. Те
Коментари Харесай

7 неща, които НИКОГА да не споделяме в социалните мрежи

Социалните мрежи имат своята и добра, и неприятна страна. Те ни дават доста, само че и ни лишават също толкоз. С тях човек губи поверителността си, което не е по никакъв начин за подценяване.

Понякога, в устрема си да демонстрираме занимателен, щур и трогателен метод на живот, се увличаме до толкоз, че не си даваме сметка какъв брой доста информация разкриваме за себе си пред останалите.

Да не приказваме, че в листата с другари на съвсем всеки от нас, участват персони, които не харесваме, те не харесват нас или въобще не ги познаваме.

Ще споделим с вас кои са тези 7 неща, които не трябва да споделяте в обществените мрежи, в случай че не желаете да си навлечете съществени неприятности.

Ето ги и тях:

1. Не харесвате работата си;

Това е една от най-често допусканите неточности, които хората вършат. Не забравяйте, че част от хората, които наблюдават информацията, която публикувате, са шефове, някогашни работодатели, сътрудници и впрочем. Възможно е сходна информация да доближи до не който би трябвало и да си навлечете неприятности на работното място.

2. Информация, която кара останалите да завиждат;

Още една неточност, която мнозина позволяват. Не е належащо да парадирате с покупка на нов телефон или друга скъпа облага. Замислете се дали имате потребност от това някой да ви завижда.

3. Обидни думи;

Това е грозно и сигурно ще направи усещане на хората, които ви наблюдават. Недопустимо е най-много за дамите.

4. Подробности, свързани с почивки и пътувания;

Не давайте сходна информация. Не знаете кой може да доближи до нея. Когато сте на отмора, домът ви е без контрол. Не предизвиквайте ориста.

5. Пиянски снимки;
Как обществените мрежи въздействат на душeвността ви
Вероятно не сте имали телефон, когато сте расли. За да се мотаете с другари и да срещнете нови хора, в миналото трябваше да излезете на открито...
Прочети повече
Всеки от нас е свободен да прави каквото пожелае, само че сходни фотоси е редно да си станат за вас самите. Ако постоянно публикувате фотоси от запои, останалите няма да ви одобряват за надеждна персона.

6. Информация, засягаща други хора;

Ако ваша другарка желае да разгласи, че се е сгодила или си е купила нов дом, дано го направи. Вие обаче нямате право да давате сходна информация, изключително без нейното единодушие.

7. Прекалено доста информация за себе си.

В последна сметка човек има персонално пространство, което не трябва да бъде нарушавано от останалите. Не давайте прекомерно подробна информация за самите вас, тъй като в един миг ще усетите по какъв начин това стартира да ви напряга и изнервя. Бъдете сдържани, използвайте обществените мрежи, само че не прекалявайте с времето, което прекарвате в тях.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР