Социалните мрежи гръмнаха след поредното безумие на транссексуалната Емили, която

...
Социалните мрежи гръмнаха след поредното безумие на транссексуалната Емили, която
Коментари Харесай

Емили заряза тротинетката, ето с какво ново безумие се захваща

Социалните мрежи гръмнаха след следващото безумство на транссексуалната Емили, която в последните месеци си завоюва прякора Тротинетката. Многократно заплаши освен своя живот, само че и този на водачите на пътя с безумните си дейности с въпросната тротинетка, с която бе хваната да лети с над 100 км/ч.

В последния си статус в мрежата Емили оповестява значимо решение и доста неприятна за нея вест, която може би ще успокои водачите на пътя. Но единствено на пръв взор, готви нещо шокиращо, което ще накара всички да тръпнем от боязън при появяването й на пътя. След последната злополука, при която едвам не загуби живота си, Емили е решила да продаде тротинетката си. Вчера возилото се появи в прочут уебсайт за продажба на артикули.

Малко по-късно във Facebook стана ясна и повода за решението - доста санкции на Емили.

" Ще оповестя една неприятна за някои хора вест, само че за някои хора - хубава вест! Извинявам се откровено на всички хора, които са били възмутени и обезпокоени от моите действия с тротинетката! Държа да споделя пред цяла България, че към този момент няма да ме видите да хвърча по автомагистралите! Бъдете спокойни! Много извинявайте за простотиите, които правих на пътя!

От Днес ( 30.Август.2022 ) публично завършвам с карането на тротинетка по автомагистралите, околовръстното и огромни столични булеварди! Тоест към този момент няма да карам тротинетка, тъй като очевидно в България и в доста страни е проблем да имаш мощна електрическа тротинетка! Решението го взех дефинитивно, откакто през днешния ден бях привикана за следващ път в Столичния КАТ, по отношение на карането ми по основни пътища и автомагистрали!

Първо ме викаха в КАТ на 29 юли, за това, че карам по околовръстното и ме глобиха 50 лева и 150 лева После ме привикаха отново в КАТ на 25 август за това, че съм паднала на Околовръстното в дъжда и сякаш съм блокирала придвижването, за което разбирате ли отново ме глобиха с 50 лева и 150 лева И последно през днешния ден на 30 август ме привикаха още веднъж, за това, че отново ръководя Ел. Тротинетка по огромни булеварди и за това, че се придвижваме двамата с моя другар Тихомир на тротинетката! За което ме глобиха още веднъж с 50 лева, 150 лева и 100 лева Вече ми писна от всичко и се предавам!

РЕШИХ Гражданско отделение - Приключвам с тротинетката! Жал ми е, мъчително ми е, само че ще би трябвало този филм да завърши! От другият месец ще се протоколирам на курсове за мотор - категория А2 и на пролет към този момент ще се придвижваме с прекрасен пистов мотор! ", написа във Facebook./show.blitz.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР