Социалните медии са чудесно място, където да споделим преживяванията си.

...
Социалните медии са чудесно място, където да споделим преживяванията си.
Коментари Харесай

Ослепителна фитнес блогърка загуби последователите си, след като публикува тези СНИМКИ

Социалните медии са отлично място, където да споделим прекарванията си. Какво вършим, какво ядем, какво обичаме или даже да пускаме просто смешни фотоси на котки. Това, което публикуваме, демонстрира в какъв стадий от живота си се намираме, написа " Мирър ".

Това се пробва да изясни на почитателите си фитнес блогърката Хана Полити, която работи като акушерка. Постепенно фотосите й печелят хиляди почитатели от целия свят.

Няколко фитнес уеб страницата даже разгласяват нейни фотографии като реклама на спортните си уреди. Благодарение на триумфа си в обществените медии Хана съумява да пътува из целия свят.



Животът й радикално се трансформира, когато среща годеника си Гарт и им се ражда прелестно момиченце.

Като всяка майка Хана стартира да пуска повече фотоси на себе си с бебето и последователно вижда, че част от почитателите й - мъже просто са изчезнали.

" За сметка на това пристигнаха други, които се радваха на бебето и новия ми метод на живот, те към този момент не ме възприемаха като сексапилна жена, само че най-много като майка ", признава Хана.

" Те желаят да ме познават и Евалия е част от мен, само че се пробвам да не споделям прекалено много фотоси с нея, тъй като въпреки всичко друга е повода хората да ме следват преди всичко ", споделя тя.















Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР