Социалната тенис мрежа Интерактив тенис набира скорост след падането на

...
Социалната тенис мрежа Интерактив тенис набира скорост след падането на
Коментари Харесай

ИТЛ събира феновете на тениса на трети съботно-неделен турнир за 2020

Социалната тенис мрежа Интерактив тенис набира скорост след рухването на карантината върху надпреварите навън и кани всички другари на спорта на третия си съботно-неделен шампионат за годината 3 Challenger | TC 1882. Надпреварата ще се организира в два дни, като в събота, 20 юни, играят единствено начинаещите. В неделя, 21 юни, на кортовете в тенис клуб 1882 излизат всички, без ограничаване по рейтинговата система на лигата. Участниците имат обезпечени минимум два мача, а всички изгубили в първи кръг ще вземат участие в успокоителен шампионат. Победителите ще завоюват точки за годишната класация на Интерактив тенис, като уредниците подсигуряват допустимо най-оспорвани и равностойни мачове.

Третият Чалънджър на ИТЛ за годината ще се организира с директни елиминации, като срещите са във формат тайбрек сет до 6 (тайбрек при 5:5). Началото на мачовете е в 11 часа, а основен арбитър е Ивайло Цанков.

Водач в схемата за неделната конкуренция е Влади Искренов, който е №1 в годишната класация на Интерактив тенис и първенец при напредналите от Третия вечерен шампионат, приключил преди 10 дни. Организаторите чакат съществени борби, защото играчите към този момент влязоха във форма и нямат самообладание за нови провокации.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР