„Социалната политика е тежкият проблем в България. Това каза в

...
„Социалната политика е тежкият проблем в България. Това каза в
Коментари Харесай

Михаил Миков, БСП: „Социалната политика е тежкият проблем в България”

„ Социалната политика е тежкият проблем в България ". Това сподели в изявление за предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Михаил Миков от Българска социалистическа партия. Думите му са във връзка оставката на обществения министър Бисер Петков, поискана и дадена през вчерашния ден. „ Социалните разноски от Брутният вътрешен продукт, като съответствие, ние сме надалеч под междинното на Европа ", добави той. Според Миков, едно дясно ръководство няма по какъв начин да даде повече за обществени действия.

Освобождаването на министър Бисер Петков той дефинира като " изпускане на пара ". По тематиката за назначението на Иван Гешев за нов основен прокурор, Миков разяснява, че президентът Румен Радев подписа указа за назначението на Иван Гешев. Той е на мнение, че би трябвало време, с цел да се видят дейностите на новия основен прокурор, да се види до какъв брой ще има промени във действието на прокуратурата. „ С интерес ще проследявам дейностите, става въпрос за дейности, които са свързани с една сфера, която ни следи светът и Европа, битка с престъпността и корупцията ", посочи социалистът.

Според Миков, във връзка с правосъдната власт ние непрекъснато вършим промени, очаквайки, че измененията сами по себе си трансформират нещо. „ Усещането за правдивост е доста тънка работа. Но в едно общество, раздирано от дълбоки неравенства, мъчно се реализира правдивост, даже и когато става въпрос за законосъобразни решения ", акцентира той. По въпроса за предлагането, Сотир Цацаров да оглави КПКОНПИ, Михаил Миков изрази мнение, че не трябва да се не помни, че той има, с изключение на седемте години отпред на прокуратурата, и дълга съдийска кариера, обвързвана с гражданското право.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР