Социалната мрежа Twitter за последните няколко дни се сблъска със

...
Социалната мрежа Twitter за последните няколко дни се сблъска със
Коментари Харесай

Какви са обясненията на Twitter относно въведените ограничения за дневното четене на туитове от потребителите?

Социалната мрежа Twitter за последните няколко дни се сблъска със съществени проблеми, породени от въвеждането на ограничавания върху броя туитове, които потребителите могат да четат на ден. Решението беше изненада за мнозина, само че компанията сподели, че не можело да даде авансово предизвестие.

„ Временно ограничихме потреблението на услугата, с цел да открием и отстраняваме ботовете и другите безскрупулни консуматори, които вредят на платформата “ — съгласно блога на Twitter Business. „ Всяко авансово предизвестие за сходни дейности би разрешило на нападателите да трансформират държанието си и да избегнат откриването. “

Въпреки сходни изказвания, някои консуматори показаха подозрения по отношение на обяснението на Twitter. Също по този начин е значимо да се означи, че съгласно компанията ограничаването за туитове е въведено, с цел да спре безскрупулните консуматори, които употребяват обществените данни, с цел да образоват изкуствен интелект и се пробват да манипулират публичното мнение в платформата. Отбелязва се, че сега рестриктивните мерки са засегнали единствено дребен % от потребителите. Компанията дава обещание да даде нова информация, когато работата по този проблем завърши.

Освен това Twitter заяви за решението си в своя бизнес-блог, като загатна, че въвеждането на ограничавания има минимално влияние върху рекламата. Много специалисти допускат, че ограничението на броя туитове, които потребителите могат да четат на ден, ще затрудни доставянето на рекламни известия и вследствие на това ще навреди на приходите на Twitter.

Ограничаването за обзор на туитове докара до разстройства в уеб страницата и приложенията на Twitter, в това число и в TweetDeck, който се употребява от дейните консуматори. Като контрамярка Twitter пусна „ нова, усъвършенствана на TweetDeck, версия “. Всички консуматори ще бъдат трансферирани към новата версия, само че тук Twitter направи непредвиден ход: приложението ще бъде налично единствено за верифицираните, т.е. платените сметки със синьо тикче в Twitter Blue, което в действителност значи въвеждането на заплатен достъп до TweetDeck за потребителите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР