Социалната мрежа Twitter вече ще разрешава по-дълги съобщения на потребителите

...
Социалната мрежа Twitter вече ще разрешава по-дълги съобщения на потребителите
Коментари Харесай

Пишем 2 пъти по-дълги съобщения в световна социална мрежа

Социалната мрежа Twitter към този момент ще позволява по-дълги известия на потребителите си. Американската компания ще тества туитове от 280 признака - 2 пъти по-дълги от до момента позволените 140.

Увеличението до 280 знака ще се организира пробно за неопределен срок на всички езици, като се изключи китайски, японски и корейски, оповестяват от Twitter. Все още не е ясно какъв брой консуматори на обществената мрежа ще могат да се възползват от него.

Компанията няма да се откаже от концепцията си за къси известия, само че изследва дали актуалното ограничаване от 140 знака не пречи на потребителите да се показват задоволително елементарно, което би навредило на известността на услугата.

" Опитвайки се да натъпчем мислите си в туит - всички сме го правили и това е мъчно ", споделя Ализа Росен, управител планове в Twitter. Мнението й споделя и старшият софтуерен инженер в компанията Икухиро Ихара.

Но те признават, че някои консуматори могат да имат " прочувствена обвързаност " към настоящето ограничаване.

По-високият предел е въодушевен от метода, по който хората употребяват Twitter, когато пишат на китайски, японски и корейски, оповестиха от компанията.

Символите в тези езици постоянно показват повече от латинските букви, което значи, че тези консуматори към този момент се възползват от по-висока граница. Освен това те по-често употребяват Twitter.

" На всички пазари, където хората не би трябвало да лимитират мислите си в 140 знака и в действителност имат няква независимост, виждаме повече хора да туитват ", показват двамата чиновници.

Досегашното ограничаване от 140 знака произлиза от потреблението на SMS текстови известия. Основателите на Twitter, в това число изпълнителният шеф Джак Дорси, желаеха граница да бъде тъкмо под ограничаването от 160 признака, което важи за SMS-ите.

Въпреки че обществената мрежа постоянно участва в медиите, изключително поради честото потребление от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, Twitter има съществени финансови усложнения. През второто тримесечие на 2017 година тя регистрира 116 млн. $ загуба и нулев растеж на потребителската й база от 328 млн. души. За съпоставяне главният й съперник Фейсбук има 2 милиарда консуматори.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР