Sоциалната мрежа Twitter предостави на потребителите възможността да определят кой

...
Sоциалната мрежа Twitter предостави на потребителите възможността да определят кой
Коментари Харесай

Twitter пусна нова опция за контрол

Sоциалната мрежа Twitter даде на потребителите опцията да дефинират кой има право да дава отговор на техните изявления. Това беше публично оповестено на уеб страницата на компанията, написа БГНЕС.
Ограничен брой консуматори тестват новата функционалност от май тази година и Twitter смята, че технологията работи добре. " Понякога хората се усещат доста по-удобно да приказват за протичащото се, в случай че сами вземат решение кой може да им отговори ", цитира ТАСС известието на Twitter.
Функцията към този момент е налична за всички консуматори на Twitter.
Компанията означи, че решението за това кой ще може да отговори на тази или онази обява потребителите ще вземат директно преди да я разгласяват на своята страница. Има три благоприятни условия - всеки, хора, които следвате и единствено консуматори, които сте загатнали. В същото време всички консуматори ще могат да преглеждат и разясняват обявата, без значение от настройките.
Twitter е обществена мрежа, която разрешава на потребителите да обменят къси известия, да провеждат анкети, да разгласяват разнообразни изображения и видеоклипове. Създателите на услугата са Джак Дорси, Ноа Глас, Евън Уилямс и Биз Стоун. Първият туит е оповестен на 21 март 2006 година Около 500 милиона туитове се разгласяват всеки ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР