Социалната мрежа се използва от над 740 млн. души и

...
Социалната мрежа се използва от над 740 млн. души и
Коментари Харесай

LinkedIn вече има функция за видео профили

Социалната мрежа се употребява от над 740 млн. души и се утвърди като водеща платформа за професионална реализация в уеб пространството. Публикуването на потребна информация и откриването на бъдещи работодатели не е единственият фокус за LinkedIn. Последните ъпдейти са ориентирани към подобряването на опциите за онлайн образования, кариерно развиване и връзка с други консуматори в профилите.

Ако употребявате LinkedIn ще е добре да научите за подобренията в последната актуализация на платформата. Интеграцията им към всички сметки ще става на стадии и ще се осъществя през идващите няколко седмици. Първата забавна функционалност е обвързвана с опцията да употребявате къс видео клип, с цел да визиите качествата си в оптимално атрактивна светлина.

Това ще е допустимо с Cover Story функционалността, която ще предложи още по-интерактивен метод да сърфираме в потребителските профили на LinkedIn. Всеки консуматор ще разполага със опцията да прояви креативност и самичък да избере по какъв начин да се промотира с видео в известната платформа.

След това ще видите оранжев пръстен към профилната фотография, която е допълнена от превю на вашето видео. което ще се пуска непосредствено във вътрешната част на рамката. Изчисленият демонстрират, че диалозите в LinkedIn са се нараснали с повече от 50% през последните 12 месеца.

Разработчиците на компанията са основали функционалност с името Creator Mode, която е налична от Dashboard секцията на сметките. Предвидена е алтернатива да добавяте хаштагове, с цел да осведомят останалите в кои категории и тематики публикувате наличие най-често.

В горната част на интерфейса ще видите " Connect " и " Follow " бутоните, с които комфортно да управлявате своите диалози и да споделяте с другите хора. Актуализацията към този момент е налична за стеснен брой консуматори.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР