Социалната мрежа Редит (Reddit) потвърди днес, че стойността й вече

...
Социалната мрежа Редит (Reddit) потвърди днес, че стойността й вече
Коментари Харесай

Социалната мрежа Reddit вече струва 6 милиарда долара

Социалната мрежа Редит (Reddit) удостовери през днешния ден, че цената й към този момент е 6 милиарда $, откакто е набрала от пазара 250 милиона $, съобщи Франс прес. Част от мрежата е известният конгрес WallStreetBets, който се оказа в центъра на разтърсванията на американските фондови тържища при започване на годината.

" Решихме, че в този момент е подобаващият миг, с цел да създадем стратегически вложения, най-много във видеоклипове, реклама, артикули за клиентите и разширение към интернационалните пазари ", се показва в обява в блог на компанията.Според редица американски медии това набиране на средства е повишило пазарната капитализация на компанията до 6 милиарда $, както удостовери и самата обществена мрежа пред Агенция Франс Прес.

През декември Редит закупи платформата за видео шерване Дабсмеш (Dubsmash), която е съперник на ТикТок (TikTok), без да посочи цената на договорката.

Борсови играчи, общуващи във форума WallStreetBets, който има близо 9 милиона членове, провокираха суматоха на нюйоркската борса в края на януари, инвестирайки огромно в акции на компании в неприятно финансово положение, най-много магазините за видеоигри ГеймСтоп (GameStop).

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР