Социалната мрежа Instagram започва пробно премахване на брояча на лайкове

...
Социалната мрежа Instagram започва пробно премахване на брояча на лайкове
Коментари Харесай

Instagram пробно отстрани броя на лайковете

Социалната мрежа Instagram стартира пробно унищожаване на брояча на лайкове под постовете на потребителите. Тестът се организира в Австралия, като задачата е да се отстрани натиска, който усещат хората да събират повече лайкове, написа английския таблоид The Sun, съобщи БГНЕС.
Съгласно рамките на теста, потребителите ще могат да видят лист с това кой е лайкнал поста им, а единствено ще липсва общият брой. Пробното унищожаване на брояча не може да бъде избегнато и влиза в действие за всички консуматори на Instagram в Австралия.
От управлението на компанията споделят, че премахването няма да засегне инфлуенсърите, тъй като от огромните марки и другите бизнес клиенти на Instagram ще виждат броя на гледания и лайкове.
" Инструментите като Инсайт и Адс управител (Insights, Ads Manager), които употребяват основателите на наличие и фирмите в Instagram, няма да бъдат променяни ", споделят от компанията.
Такъв тест към този момент беше извършен в Канада напролет. Подобни интервали без брояч на лайковете ще има още в Нова Зеландия, Япония, Ирландия, Италия и Бразилия.
Мия Гарлик, шеф на политиката на Фейсбук в Австралия и Нова Зеландия, споделя, че Instagram би трябвало да е място, където хората с улеснение показват вижданията си, а не място, където да бъдат съдени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР