Социалната мрежа инстаграм, която е много популярна сред младежите, реши

...
Социалната мрежа инстаграм, която е много популярна сред младежите, реши
Коментари Харесай

Instagram забранява снимките, на които се виждат...

Социалната мрежа инстаграм, която е доста известна измежду младежите, реши да забрани фотосите, на които се вижда, че хора сами се нараняват, съобщи Франс прес, представен от Българска телеграфна агенция. Целта е да се води битка против самонараняванията и самоубийствата.

Наскоро установихме, че що се отнася до въпросите, свързани със самонаранявания и самоубийства, би трябвало да сторим повече, с цел да подсигуряваме сигурността на ползвателите на инстаграм, се споделя в информация на блога на платформата.

Сайтът, който и преди забраняваше всяка окуражаваща самонараняването или самоубийството обява, ще не разрешава също експлицитни фотоси, които демонстрират самонаранявания, като да вземем за пример порязване.

Снимки, които не са непосредствено свързани със самонараняване, като да вземем за пример показващите белези от рани, няма да бъдат неразрешени, тъй като не желаем да подлагаме на критика или изолираме хора, които може да са депресирани и да качват в интернет сходни фотографии, с цел да потърсят помощ, се прецизира в информацията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР