Социалната мрежа „Фейсбук” въвежда голяма промяна – в бъдеще в

...
Социалната мрежа „Фейсбук” въвежда голяма промяна – в бъдеще в
Коментари Харесай

„Фейсбук” ще показва по-малко съдържание от марки и медии

Социалната мрежа „ Фейсбук” вкарва огромна смяна – в бъдеще в главния раздел „ Новини” (News Feed) ще се отдава преимущество на фотоси и изявления на фамилията и приятелите, за сметка на наличието, оповестено от търговски марки, медии, известни персони и други страници, в случай че то не бъде подсилено под формата на реклама, оповестиха Ройтерс и Франс прес.

Този ход евентуално ще нанесе удар върху бизнеси, които желаят да се разпространяват, без да заплащат за реклама, означи Асошиейтед прес.

Това е най-голямата стратегическа промяна на наличието във „ Фейсбук” през последните години.

Досега логаритмите на обществената мрежа приоритизираха наличие, което евентуално би предизвикало потребителите към повече взаимоотношение с него – като лайкове или мнения, да вземем за пример.

Целта към този момент не е такава и вместо това „ Фейсбук” ще оказва помощ на потребителите си да имат „ по-смислени обществени контакти”, написа изпълнителният шеф и съосновател на мрежата Марк Зукърбърг.

„ Фейсбук” и конкурентните му обществени мрежи бяха залети от рецензии, свързани с разпространяването на подправени вести, включително и такива, които може да са повлияли на президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР