Социалната мрежа Фейсбук стана арена на задочна словесна престрелка между

...
Социалната мрежа Фейсбук стана арена на задочна словесна престрелка между
Коментари Харесай

Фейсбук престрелки: Слави Трифонов отговори на Настимир Ананиев за делото за клевета

Социалната мрежа Facebook стана сцена на задочна словесна престрелка сред Настимир Ананиев от „ Продължаваме Промяната “ и водача на „ ИТН “ Слави Трифонов. Повод – изказвания на Трифонов, че Ананиев е обвързван с NEXO. 

Ананиев разгласи в обществената мрежа, че е завел каузи против Слави Трифонов и Тома Биков /ГЕРБ/ за „ лъжите и клеветите “ по негов адрес. В обявата си Ананиев написа още: „ Интересно дали по тази причина Трифонов се ускори да става отново претендент народен представител - с цел да се пази с имунитета си. Никой не им дава право да клеветят и вършат внушения! “. 

Няколко часа по-късно Слави Трифонов също отговори с обява във Facebook. В нея той разяснява това, че Ананиев ще го съди за клюка и дава отговор: „ Да заповяда. Ама вижте по-натам какво подстрекателство прави любимецът ми Насти - значи, съгласно него, аз толкоз доста съм се уплашил, че чак съм заставен да стана народен представител, с цел да се спася с депутатски имунитет от това колосално дело за 5 хиляди лв.. Признавам си - от дълго време не се бях смял по този начин. Може би за последно се смях по този начин, когато Насти си снимаше шкембето, до момента в който изпълняваше българския химн. Браво, Насти! Тук бих цитирал твоя сътрудник, депутата Христо - “Нема да спираш, ти си популярен. Международен актьор. ” 
Припомняме, че още през януари Ананиев съобщи пред публицисти, че ще предприеме съответни правосъдни дейности против всеки, който уронва репутацията и положителното му име и го замесва в кавги. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР