Социалната мрежа Фейсбук обмисля възможността да скрие брояча на харесвания,

...
Социалната мрежа Фейсбук обмисля възможността да скрие брояча на харесвания,
Коментари Харесай

Фейсбук обмисля да скрие брояча на харесвания


Социалната мрежа Facebook обмисля опцията да скрие брояча на лайкове, заяви порталът TechCrunch, представен от БГНЕС. Тестове на сходна функционалност към този момент са почнали в Инстаграм в седем страни, измежду които Канада и Бразилия. Вместо общия брой лайкове, на потребителите се демонстрират единствено няколко имена на общи другари, харесали обявата, сочи изданието.

„ Идеята е да се предотврати разрушителното съпоставяне, което потребителите вършат с други хора и вероятно се усещат неловко, в случай че изявленията им не получат толкоз лайкове, колкото тези на другите. Това също може да спре потребителите да изтриват изявления, за които считат че не получават задоволително лайкове “, написа порталът.

Facebook е една от най-големите обществени мрежи. Основана е през февруари 2004 година от 19-годишния американски студент Марк Зукърбърг. Централата й се намира в Менло Парк, Калифорния. Социалната мрежа за шерване на фотоси Инстаграм е благосъстоятелност на Facebook, след покупката през април 2012 година.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР