Социалната мрежа Facebook се е сринала в редица страни. Това

...
Социалната мрежа Facebook се е сринала в редица страни. Това
Коментари Харесай

Facebook се срина в редица страни

Социалната мрежа Фейсбук се е сринала в редица страни. Това излиза наяве от данните на уеб страницата Downdetector, който следи за спирания в работата на най-популярните интернет страници, измежду които и всички обществени мрежи, оповестява " Нова телевизия ".

Според портала спиранията са почнали към 17.00 ч. българско време. Най-голям брой докладвани спирания са регистрирани в Съединени американски щати, Франция, Полша, Белгия и Англия.

Според Downdetector 69% от потребителите се оплакват от проблеми с лентата с вести, 15% настояват, че въобще не са имали достъп до мрежата, а 14% не могли да влязат в профилите си.

Фейсбук е една от най-големите обществени мрежи в света. Основана е през февруари 2004 година от 19-годишния тогава американски студент Марк Зукърбърг.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР