Социалната мрежа Facebook иска от разработчиците на софтуер за приложения

...
Социалната мрежа Facebook иска от разработчиците на софтуер за приложения
Коментари Харесай

Facebook затяга правилата за работа с разработчици на приложения

Социалната мрежа Фейсбук желае от разработчиците на програмен продукт за приложения да подписват контракти с компанията. За тази цел ще им се наложи да записват свои компании, написа в. " Известия ". Изданието се базира на съобщение, разпратено от Фейсбук до основателите на този тип услуги, написа БГНЕС.
За да продължи даден разработчик да работи за Фейсбук, е нужна инспекция на приложението до 1 август 2018 година. След това разработчикът би трябвало да премине развой на верификация, за което е належащо да има записана компания. След инспекцията може да се подписа контракт, който " ще съдържа спомагателни условия към сигурността ". В листата с документите, които може да се желаят, попадат " сметки за комунални заплащания, бизнес лицензи, документи за обучение, учредителни документи ".
Втвърдяването на условията към разработващите приложения за Фейсбук се появяват на фона на абсурда с английската компания Cambridge Analytica. Припомняме, че компанията събра персонални данни за 87 млн. консуматори на Фейсбук, в това число 35 000 българи, и ги употребява за основаване на поведенчески логаритъм. Чрез логаритъма се оказва въздействие върху консуматори на Фейсбук - за политически цели.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР