Социалната мрежа Facebook е предопределила победата на сегашния президент на

...
Социалната мрежа Facebook е предопределила победата на сегашния президент на
Коментари Харесай

Съветник на Тръмп: Facebook ни помогна да победим

Социалната мрежа Фейсбук е предопределила успеха на настоящия президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп на изборите през 2016 година, до момента в който Twitter единствено му е оказал помощ във взаимоотношението с публиката. Тази своя увереност показа в изявление за телевизия CNN някогашният специалист по цифрови технологии в предизборния щаб на Тръмп Брад Парскейл, съобщи БГНЕС.
Парскейл потегля като експерт по интернет маркетинг от щата Тексас.
" От самото начало осъзнах, че Фейсбук ще дефинира успеха на Доналд Тръмп. Twitter стана метод за взаимоотношение с хората, а Фейсбук трябваше да предопредели успеха му ", споделя специалистът. Според CNN, точно Парскейл е отговарял за в детайли премислената и не доста скъпа политическа реклама в разнообразни обществени мрежи, която е можела да доближи до целева публика, която се пресмята на милиони.
" Днес Фейсбук ви дава опция да попаднете на тези места, до които надали ще достигнете благодарение на телевизионни послания ", разяснява Парскейл. Според него е безусловно неефективно да се купува скъпа телевизионна реклама за избрани региони, да вземем за пример в щата Флорида, където ще я видят 15 души. Както е уверен специалистът, Тръмп е употребявал тези благоприятни условия, които изпусна някогашната държавна секретарка Хилари Клинтън, която изгуби изборите от републиканеца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР