Социалната изолация заради е увеличила сред хората и е причина

...
Социалната изолация заради е увеличила сред хората и е причина
Коментари Харесай

ЗАРАДИ ПАНДЕМИЯТА: Скок на семейните конфликти и тревожността у нас

Социалната изолираност поради е нараснала измежду хората и е причина за споровете в фамилната среда, демонстрират данните на Контактния център за поддръжка на популацията по отношение на последствията от към Червения кръст.

С наближаването на празниците линиите на Центъра са по-натоварени и все по-вече хора се обръщат за помощ и съвет.
свързани новини4693на 19.10.20215058на 29.06.2021
Профилът на клиентите на контактния център за поддръжка на популацията по отношение на последствията от демонстрира, че над 60% от потребителите са дами и огромна част от тях се обръщат с въпроси към психолозите или търсят поддръжка за справяне с дадена обстановка. Това изясни шефът на Областната организация на БЧК в Пловдив Таня Георгиева пред БНР.

" Около 70% имат потребност от самостоятелни съвещания и психолози вършат такива самостоятелни съвещания. Около 30-35% имат потребност от психо-социална поддръжка. Интересно, че и доста младежи започнаха да се обаждат ", сподели Георгиева.

Правело усещане това, че хората, които са се срещали към този момент с вируса се тормозили от следствията и какви други болести биха могли да се отключат елементарно.

" Млади хора, преболедували хора, които имат затруднена и влошена връзка с околните си хора. Социалната изолираност попречи естествените връзки от статистиката, която контактният център намира, че се увелича броят на разделите, на споровете в фамилията. Увеличават се споровете сред поколенията ", сподели още Таня Георгиева.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР