Социална работничка от Мелбърн бомбардира 15-годишно момче с хиляди текстови

...
Социална работничка от Мелбърн бомбардира 15-годишно момче с хиляди текстови
Коментари Харесай

Фурия: 53-г педагожка изнасили ученик в колата си и го подлуди със секс тормоз

Социална работничка от Мелбърн бомбардира 15-годишно момче с хиляди текстови известия за интервал от 10 седмици, заведе го на отмора и най-после прави секс с него в колата си.

53-годишната Морена Милани беше наказана в окръжния съд на Виктория на три години и половина зад решетките, откакто тя се призна за отговорна в тормоз, половото посягане и обезчестяване на младежа.



Съдът изслуша омъжената майка на двама синове. Тя споделя, че почнала да търси контакт с момчето през 2018 година, тъй като била "загрижена за психологичното му здраве ".

В рамките на месеци тя му изпращала известия "практически всеки ден, на практика от самото начало ", признава младежът по-късно в полицията.
"Понякога вътре пишеше полови неща ", споделя той.

Почти 15 000 текстови известия и имейли са разменени сред 19 юни и 10 август с хиляди препратки към "секс, полови актове, полови мечти и порнография ".

На 15-ия му рожден ден Милани завел младежа в ски курорта Лейк Маунтин, където те играли в снега, пили сайдер и хапвали пица.

По време на пътуването тя му разреши да ръководи колата си, макар че нямал брошура, със скорост 110 км / ч.

После завела момчето на бар в Мелбърн и му дала дарове.

На два пъти през август Милани правила полови актове с момчето в колата си.

Полицията стартира следствие, когато родителите на младежа виждат цялата преписка сред обществената работничка и сина им.

Когато Милани е задържана през ноември, тя пробва да изкара младежа отговорен и даже го упреква в полово посягане.

По време на делото арбитър Петер Лаурицен съобщи, че обвинената има „ доста схващане на уязвимостите и познавателните качества на младежите “.

„ Като се има поради вашият научен и професионален опит, вие трябваше да осъзнаете вредата, която половата ви интензивност би предизвикала на жалбоподателя и неговото семейство “, сподели той, като добави, че психическите вреди на младежа ще „ продължат в обозримото бъдеще “.

Престъплението й се приписва на утежняването на психологичното здраве и злоупотребата с алкохол по това време.

Милани ще би трябвало да излежава две години и два месеца от присъдата си, преди да получи право на условно освобождение.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР