Социалистите вече са започнали своите срещи с хора от различни

...
Социалистите вече са започнали своите срещи с хора от различни
Коментари Харесай

Опозицията слиза при хората - говори Кристиан Вигенин

Социалистите към този момент са почнали своите срещи с хора от разнообразни места в границите на новата им самодейност. Това сподели в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " Кристиан Вигенин - народен представител от Българска социалистическа партия и секретар на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ". Различното от визитите преди е, че в този момент цялата парламентарна група отива в избрани региони. Така хората се срещат с повече депутати социалисти. В срещите вземат участие специалисти по избрани политики, изясни Кристиан Вигенин.

Вигенин разказа първата такава среща - в област Благоевград. Изводът съгласно него е: хората желаят едно ръководство, което в по-голяма степен да регистрира техните ползи, а " не се занимава с преразпределяне на средства до близки компании, с дейности, ориентирани само и единствено до подсилване на властта, до това да се купи още малко време ". Тук Вигенин даде образец с в допълнение, отвън планувания бюджет систематизиране на средства към общини, ръководени от кметове на ГЕРБ.
Кристиан Вигенин - народен представител от Българска социалистическа партия и секретар на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ": " Това е доста симптоматично, защото и най-беглият разбор демонстрира, че тези средства по-късно се преразпределят към близки до властта компании посредством публични поръчки, които най-често са нагласени. това не е проблем от през вчерашния ден, само че той стартира от ден на ден да тежи... Чувстваме, че страната е ощетена, тъй като когато по този метод се влагат средства, те не отиват там, където би трябвало, не отиват за качествени планове. това систематизиране на близки компании цели по-късно тези компании да подкрепят ГЕРБ в изборите. "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР