Социалистите утвърдиха Елена Йончева за водач на листата за Европейски

...
Социалистите утвърдиха Елена Йончева за водач на листата за Европейски
Коментари Харесай

Шаренкова: Йончева ще повтори ефекта „Радев”

Социалистите утвърдиха Елена Йончева за лидер на листата за Европейски парламент.

Елена е знаеща, можеща и смела жена.

Тя не се опасяваше да прави репортажи и да снима филми под патроните в Косово, Чечня, Ирак, Сирия и Украйна.

Не се опасява да изобличава корупционните кавги на ръководството на ГЕРБ, да задава неуместни въпроси на недосегаемите олигарси.

Със сигурност тя е индивидът, който в Европейския парламент ще пази българските дела, концепциите на обществената страна, няма да се подчинява на „ началствата ”, няма да премълчава истините за оядената брюкселска администрация. Защото Елена ще пази българщината и изконните наши обичаи.

Няма подозрение, че тя, познавайки ужасите на войната, ще води достоверната социалистическа политика на мир и разговор, ще бъде безапелационен конкурент на евро атлантическите ястреби и пещерни русофоби, на търговците на война и гибел. Но най-важното измежду тези качества е, че Елена Йончева е индивидът, който ще даде вяра на хиляди разочаровани и обезверени българи.

Йончева ще повтори резултата „ Радев ” – мощен протестен и цивилен избор за смяна на статуквото.

Въпреки натиска на външни и вътрешни фактори зад кандидатурата на Елена застана лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя отстоя социалистическата визия за Българска социалистическа партия, България и Европа, поемайки персонална лидерска отговорност.

Такава е политиката на Българска социалистическа партия, която дава резултат!

Така бе с кандидатурата на ген. Румен Радев за държавен глава.

Така бе с радикалната уствна смяна в Българска социалистическа партия – директен избор на водач, мандатност за всички в партията, подмладяване, активиране на локалните структури.

Така бе с ярката парламентарна опозиционност – левицата въстана против парламентарната цензура и политиката „ Главчев ”.

Сега Българска социалистическа партия е отвън Народното събрание, а властта е в суматоха – лъсват тайните обединения и подмолните сделки.

Българска социалистическа партия изобличава корупцията, застана до „ дребния ” човек – отбрани майките на деца с увреждания, протестиращите служащи, лекари, животновъдите в Странджа...БСП се опълчи на Истанбулска спогодба и на нездравословния Пакт за миграция, стартирани от Брюксел и ПЕС.

В Българска социалистическа партия през днешния ден мощното водачество дава резултат. Той ще стане факт и на идните европейски избори.

За това е нужно Българска социалистическа партия да продължава да отстоява достоверния социалистически и родолюбив курс, с цел да реализира нужната за България смяна!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР