Социалистите от цялата страна се включиха в инициативата Солидарен Великден

...
Социалистите от цялата страна се включиха в инициативата Солидарен Великден
Коментари Харесай

Социалисти се включват в Солидарен Великден

Социалистите от цялата страна се включиха в самодейността " Солидарен Великден с Българска социалистическа партия ". в Перник те посетиха дневен център за деца и младежи с увреждания " Добро сърце " и зарадваха малчуганите с козунаци за празника. Освен това, социалистите разговаряха с младежите и поиграха с децата. А те от своя страна в символ на признателност ги разходиха из центъра и има демонстрираха празничната декорация.
И социалистите от Лясковец и Угърчин се включиха в самодейността. Те посетиха Дома за остарели хора и занесоха лакомства на жителите му.
Млади социалисти от Велико Търново зарадваха с козунаци медицинските сестри от Комплексния онкологичен център във Велико Търново. " Избрахме този жест към сестрите, които доста постоянно са подценявани, а работата, която правят, е извънредно хуманна и безпределно нужна. Акцията ни е алегорична и има за цел да изрази съпричастност към тези, които всеки ден се грижат за здравето на стотици хора ", показа ръководителят на МО в Българска социалистическа партия във Велико Търново Жулиета Войнова. Младежите закупиха козунаците със лични средства, а жестът им беше признат с усмивка от медиците.
ДУМА напомня, че Българска социалистическа партия продължава за четвърта година своята акция " Солидарен Великден ". В самодейността се включват народните представители, младите социалисти, както и всички структури на партията в страната. >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР