Социалисти са се отрекли да са се подписвали в подписка

...
Социалисти са се отрекли да са се подписвали в подписка
Коментари Харесай

Социалисти се отричат от подписка с искане за оставки на ръководството

Социалисти са се отрекли да са се подписвали в подписка с искане за оставки на управлението на партията. Това се споделя в известие на Българска социалистическа партия до медиите във връзка изявления.

В известието на Българска социалистическа партия не се показва кои социалисти са отрекли да знаят за такава подписка, камо ли да са се подписвали.

В петък беше обявено, че вътрешната съпротива в Българска социалистическа партия е поискала оставката на водача на партията Корнелия Нинова, както и на Изпълнителното бюро и на предизборния щаб. Документът, който е озаглавен " Обективният прочит на резултатите на Българска социалистическа партия ", е подписан от 50 социалисти, измежду които са някогашните водачи на Българска социалистическа партия Сергей Станишев и Михаил Миков, Атанас Мерджанов, Ангел Найденов, Димитър Дъбов, Георги Божинов и Борислав Гуцанов, както и сегашни депутати от левицата като Валери Жаблянов, Красимир Янков, Антон Кутев и Дора Янкова.

В събота от централата на Българска социалистическа партия осведомиха, че " членове на левицата алармираха в централата на партията, че нито са полагали подписа си под подобен текст, нито са дали устно единодушие името им да участва измежду изброените. Нещо повече - разбрали са за текста и наличието им в листата от имена от медиите ".

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР