Социалисти от столичните райони Сердика“, Средец“, Илинден“, Надежда“ и Оборище“

...
Социалисти от столичните райони Сердика“, Средец“, Илинден“, Надежда“ и Оборище“
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Чрез прекия избор трябва да спрем опитите за овладяване на партията

Социалисти от столичните региони „ Сердика “, „ Средец “, „ Илинден “, „ Надежда “ и „ Оборище “ приветстваха мощното слово на водача на Българска социалистическа партия по време на среща в цялостната зала на кино „ Освобождение “.
Пред съпартийците си Нинова показа: „ Преди четири години ви предложих: да променим Българска социалистическа партия, с цел да променим България. Благодаря за поддръжката! Заедно направихме историческа смяна в партията - за пръв път всеки член ще гласоподава за избор на ръководител. Това е най-демократичния метод. На вас българските социалисти се дава правото и силата да решавате. Но това не е избор на човек, това е избор на посока за Българска социалистическа партия и за България в идващите години. Прекият избор има и морални измерения. Цял живот работите безкористно за партията. Хвърляли сте толкоз старания в акции, избирали сте ни за депутати, кметове, евродепутати. Имали сте толкоз отговорности. Морално е да имате и правото, да взимате решението какъв да е ръководителят. Прекият избор е и част от битката със задкулисието, на която посветих четири години. На конгрес ръководител не се избира, а се назначава от дребна група хора, които си фантазират, че контрактуваният ръководител ще служи на персоналните им бизнес ползи, а не на ползите на социалистите и на хората ”.
 Явор Божанков: Подкрепям Корнелия Нинова, тъй като почисти Българска социалистическа партия от зависимостите на ГЕРБ и Движение за права и свободи Явор Божанков: Подкрепям Корнелия Нинова, тъй като почисти Българска социалистическа партия от зависимостите на ГЕРБ и Движение за права и свободи
“12 септември има значение за цяла България. Лидерът на опозиционната Българска социалистическа партия ще бъде определен в директен избор. Не от елити. Не съгласно неч...
Корнелия Нинова акцентира значимостта на Българска социалистическа партия и всички нейни членове и прикани: „ Време е да покажем, че сме мъдра и виновна партия и сме подготвени да скъсаме със задкулисието, да създадем смяната в себе си, с цел да претендираме за смяна на България. Време е да бъдем и съвременна европейска партия, където директният избор е наложена от дълго време процедура в социалистическите партии “.
Председателят на столетницата искрено уточни, че прокараните от нея промени в партията, основават дискомфорт у някои кръгове, а опитите за разстройване на директния избор от тях са факт.
Нинова уточни: „ Стоя пред вас не, с цел да ви пропагандирам за себе си. Вие познавате и силата и слабостите ми. Знаете какво мога и какво не, тъй като четири години един до различен минахме през доста тествания. Тук съм да ви пропагандирам за партията. Гласувайте за който решите, свободно и умерено, само че гласувайте всеобщо. Правят се опити директният избор да се провали. Нека потвърдим, че българските социалисти сме подготвени за този най-демократичен избор. Днес решението за пътя на Българска социалистическа партия и на България е във ваши ръце. Знам, че вашата честност и мъдрост са гаранция за бъдещето им “.
Открита и мощна поддръжка получи Корнелия Нинова от социалистите от тези няколко региона в София, съпартийците й желаеха от нея да продължи промените в партията и откакто получи втория си мандат като ръководител, като вериха, че точно тя е техния избор.
 Варна се консолидира зад Корнелия Нинова Варна се консолидира зад Корнелия Нинова
С претъпкани зали в общините Бяла, Аврен и Варна беше посрещната Корнелия Нинова на предизборната си обиколка в област Варна. На среща...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР