Социалистът Борислав Гуцанов ще обжалва в съда решението Анелия Клисарова

...
Социалистът Борислав Гуцанов ще обжалва в съда решението Анелия Клисарова
Коментари Харесай

Раздор в БСП, Гуцанов обжалва решението на пленума за Клисарова

Социалистът Борислав Гуцанов ще апелира в съда решението Анелия Клисарова да е претендент за кмет на алените в морската столица . Според него е имало жестоко тъпчене на устава и разпоредбите на столетната партия.

Отнемат се пълномощия на варненската партийна организация, оплака се пред медиите Гуцанов. Листата се пренарежда напълно от Националния съвет по предложение на управлението и Кирил Добрев, посочи той. Трябвало да се отбрани достолепието на варненската конференция и по тази причина той обмисля да апелира днешното решение в съда.

Този разкол в алените редици нямало да се отрази добре на изборите във Варна по думите му. В морската столица Българска социалистическа партия имала огромен късмет след евровота. Иначе варненските социалисти нямало да неодобряват Анелия Клисарова. Ще се работи за изборите, увери Борислав Гуцанов.
 Червените издигат някогашен министър на Орешарски за кмет на Варна
Червените издигат някогашен министър на Орешарски за кмет на Варна

Вчера Костадин Костадинов смяташе, че ще поддържат него

Припомняме, през лятото водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова смъкна доверието си от дългогодишния локален лидер на партията Борислав Гуцанов, като го упрекна, че фалшифицирал членската маса. Тя изиска и промяната на Гуцанов в Изпълнителното бюро на партията. За решението на локалната организация на Българска социалистическа партия да не издига личен претендент в морската ни столица се заприказва още преди дни, само че крайният резултат не беше явен. Във Варна дойде и ръководителят на предизборния щаб на Българска социалистическа партия Кирил Добрев.

Вчера в обява във Facebook водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов разгласи, че социалистите имат намерение да го поддържат като самостоятелен претендент за кмет на града. Преди днешния пленум на Българска социалистическа партия обаче социалистите отхвърлиха това изказване, наричайки го " операция ". По-късно стана ясно, че за кандидат-кмет на Варна Българска социалистическа партия издига Анелия Клисарова - някогашен министър на образованието в кабинета " Орешарски ".
 Варненска драма тресе Българска социалистическа партия
Варненска драма тресе Българска социалистическа партия

Манипулация било, че варненските социалисти оферират Костадин Костадинов за кмет
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР