Сотир Цацаров ще довърши 6-годишния мандат на Пламен Георгиев като

...
Сотир Цацаров ще довърши 6-годишния мандат на Пламен Георгиев като
Коментари Харесай

Приоритетите на Цацаров начело на КПКОНПИ

Сотир Цацаров ще довърши 6-годишния мандат на Пламен Георгиев като ръководител на Антикорупционната комисия. Георгиев подаде оставка след няколкомесечна сага към терасата на жилището му, на която имаше нелегално издигнати обекти. Мандатът му изтича на 26 април 2024 год. и по в този момент настоящия закон няма право на втори. За оставащите близо четири години и половина Сотир Цацаров предложи няколко целта в работата на Комисията.

Увеличаване на чиновниците, които работят в дирекцията за противопоставяне на корупцията, за сметка на понижаване на административните длъжности.

Незабавно разработване на нови и ясни указания за попълване на годишните заявления за имущество.

Улеснена процедура за подаване на сигнали и самосезиране по медийни изявления за прояви на корупция, спор на ползи и противозаконни приходи.
 Цацаров подаде оставка като основен прокурор, с цел да оглави КПКОНПИ Цацаров подаде оставка като основен прокурор, с цел да оглави КПКОНПИ
Сотир Цацаров беше определен за ръководител на Антикорупционната комисия. Той подаде оставка от поста основен прокурор, с цел да встъпи в новата си служба...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР