Соня Йончева - световната оперна певица, която представи България в

...
Соня Йончева - световната оперна певица, която представи България в
Коментари Харесай

Уникално чаровна и талантлива пловдивчанка спря дъха на цяла Европа с това!

Соня Йончева - международната оперна певица, която показа България в Брюксел на тържествения концерт за българското председателство нощес, влезе в домовете на меломаните от 70 страни. Момичето от Пловдив е оценено като "едно от най-големите феномени в операта за последните 20 години ", съгласно в. "Ню Йорк Таймс ".
Нейните осъществявания в "Метрополитен " в Ню Йорк се излъчват в над 2000 кинотеатъра, в това число у нас - първо онлайн, а след 2-3 дни и на запис. Оперите се записват на HD формат и се ретранслират онлайн. Така нейното трогателно осъществяване в "Тоска " препълни залата "Синема сити ". Тя ще е Мими в "Бохеми " на Пучини на 24 и 28 февруари на сцената на "Метрополитън ". Една от най-обичаните оперни произведения още веднъж е в афиша на "Метрополитън " в класическия прочит на именития Франко Дзефирели от 1981 г. 
Йончева се завръща в ролята на Мими, с която дебютира на сцената на Метрополитън опера през 2014 година, единствено 5 седмици след раждането на сина си. След общата им работа в "Травиата " Йончева още веднъж ще си партнира с Майкъл Фабиано в ролята на Рудолф. Следва Луиза в "Луиза Малер " от Верди на 14 и 18 април, където ще пее с Пласидо Доминго. Великият тенор се превъплъщава в остарелия боец Милер, откакто е играл с голям триумф ролята на младия влюбен Рудолфо, пише  "24 часа ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР