Соня Върбанова е 101-ият тото милионер на България.Тя спечели 3

...
Соня Върбанова е 101-ият тото милионер на България.Тя спечели 3
Коментари Харесай

Новата милионерка от тотото имала пророчески сън

Соня Върбанова е 101-ият тото милионер на България.

Тя завоюва 3 272 500 лв. от 28-и тираж на една от най-обичаните игри на Българския състезателен тотализатор - " Тото 2 - 6 от 49 ".

Соня Върбанова е на 66 години и играе с печелившата композиция от 1993 година Числата в действителност са на майка й, само че попълня и композиция, завещана от татко й, който дълги години работи в тото пункт. Четирите колонки в квитанцията добавя с две свои и всякога пуска един и същи фиш. Освен в „ Тото 2 – 6 от 49 “ играе и в „ Тото 2 – 5 от 35 “.

Любопитен факт е, че Соня е родена на 28 април, а номерът на тиража на игрите на СПОРТ ТОТО, от който печели, също е 28-и. Нощта преди тегленето сънувала оракулски сън. В него тя се видяла в асансьор и хората, с които се возела я попитали къде отива и че най-високият етаж е 60-ия. На другия ден, когато гледала тегленето на числата в 28-я тираж, почнала да отброява – първото го има, второ участва, третото е там и по този начин до 6-тото, от което по-нависоко нямало.

Соня има двама сина, внучка и внук. С парите счита да помогне на фамилията си и да подари една част от сумата за благородна идея. На участниците в игрите на СПОРТ ТОТО пожелава шанс и да играят постоянно, тъй като и на тяхната улица ще изгрее слънце.

Залози за игрите на Български състезателен тотализатор се одобряват във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, както и онлайн на интернет страницата www.toto.bg. / dunavmost.com

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР