Соня Немска отпразнува 43 години в живота и отбеляза 20

...
Соня Немска отпразнува 43 години в живота и отбеляза 20
Коментари Харесай

След голяма пауза тя се завръща на сцената

Соня Немска отпразнува 43 години в живота и означи 20 години на сцената. " Чувствам се щастлива и задоволена. За тези години съумях да направя хубави песни, които останаха във времето, запомниха се и отгледах едно положително и доста възпитано дете. Знам обаче че желая да направя още доста неща. Мечтая да срещна моята сродна душа. Мъж, с който да бъдем едно цяло. Моята половинка, да сме тандем.

Да не се караме, да не се ревнуваме. Търся успокоение и естетика в връзките си “, показа искрено за " Телеграф “ певицата. Смята, че това е изцяло допустимо макар всичките провалени връзки и неприятни мемоари, които е оставила зад тила си. Вярва, че някъде там я чака нейната половинка и просто е въпрос на време да се срещнат и да се слепят парченцата.

" Сега ще бъде по мъчно, тъй като с годините човек става по-взискателен. Започва да има условия и упования към колегата си. На млади години някак си по-лесно се лъже човек “, с усмивка прибавя тя. 3 години не са нито малко, нито доста и има вяра, че точно сега изживява едни от най-хубавите години в живота си. Напълно осъзната, наясно със себе си, натрупала опит, познания и подготвена за всичко, което следва. Единственото нещо, за което съжалява, е, че към момента продължава да повтаря едни и същи неточности в персоналния си живот. " Не знам какъв е този мой усет, постоянно предпочитам несъответствуващи мъже. Правя неточност, мисля, че съм си научила урока и след това отново. Винаги се повеждам от възприятията, само че от време на време страстите и физическото привличане не ни водят до верния сътрудник “.

Опера

За рождения си ден си пожелава здраве, доста ентусиазъм и нови песни. След година пауза певицата споделя, че към този момент е почнала да работи по нов музикален план и в случай че всичко върви под надзор, счита, че през април ще може да зарадва почитателите си с нова ария.

" Миналата година не съм записала нито една, по този начин стана просто. Не съм мислила да спирам с музиката. Дадох си малко отмора единствено. Сега съм заредена с нови хрумвания и се връщам “, разгласи Соня. Сцената и музиката са нейна пристрастеност и в никакъв случай не си е представяла, че може да прави нещо друго. Завършила музикално учебно заведение с класическо и оперно пеене, не си показва да има друга специалност с изключение на певица.

" Понякога съм си мислила какво щеше да бъде, в случай че бях тръгнала по пътя на операта. Ето да вземем за пример моята съученичка Соня Йончева стана оперна прима, обикаля целия свят “, споделя Соня и прибавя, че никога не съжалява за това, че е станала оперна певица. Именно тази музика й дава популярност, самопризнание, триумф и я прави щастлива.

Не е от изпълнителите, които считат, че специалността й е лишила нещо, в противен случай, мисли, че повече й е дала. Благодарение на тази музика е обиколила света. " Шест пъти съм била на турне в Америка. Пяла съм във всеки един европейски град, където живеят българи - Дания, Нидерландия, Италия, Испания, Белгия. От доста дребното реализатори съм, които са имали концерт в Унгария “, споделя Соня. Влиза в попфолка, откакто печели кастинг.

" Явих се, бях доста въодушевена по това време от песните на Софи Маринова. Избраха ме, направих няколко песни, само че по-късно срещнах бащата на щерка ми и стопирах за малко. Върнах се в музиката отново, пеех две години по заведения за хранене и тогава се появи кастинг на " Пайнер “. Спечелих и подписах контракт, помня, че безусловно за една нощ те ме направиха звезда “, спомня си Соня. Въпреки че от толкоз години е под светлините на прожекторите, към момента й е болно, когато прочете някаква засегнатост или клюка за себе си, изключително когато става дума за детето й.

" Сега на рождения ми ден всичко беше ужасно, другари ме поздравиха, хубави пожелания и най-после вечерта получих страховит подарък - една публикация, която толкоз доста ме нарани и помрачи празника ми “, споделя Соня.

Майка

Най-голямата горделивост на певицата е щерка й Рая. " Тя е към този момент на 21, огромна е и има личен живот, само че аз се гордея с нея, с това какъв човек е. Когато я погледна, се гордея, че съм си свършила работата добре като майка. В момента Рая е студентка трета година компетентност " Журналистика “.

" Спечели стипендиантска стратегия и сега кара стаж като кореспондент. Бори се доста, учи. Премина през 3 есета, няколко изпита, с цел да стигне дотук “, споделя Соня. През предходната година била на бригада в Съединени американски щати и тази се готви да замине още веднъж.

" Учи, работи, по никакъв метод не ми тежи, прелестно дете “, хвали се гордата майка. Въпреки че Рая към този момент е огромно момиче, двете намират време една за друга. Обичат да пазарят, да вървят на обяд и да си приказват. С детето си Соня може да споделя всичко. " Аз я родих на 21, разликата ни е доста дребна и сме съвсем като приятелки, даже от време на време тя е по-мъдра от двете ни “, прибавя тя.

Почерпи с домашна торта за ЧРД

Тази година Соня Немска отпразнува рождения си ден в домашна конюнктура. " Поканих най-близките ми другари у дома, по този начин го усетих. Сготвих вечерята сама и даже тортата беше мое домашно произвеждане “, похвали се певицата. Все по-често в всекидневието й оставало свободно време, което тя употребила да опитва в кухнята. " Специалитетът ми е автентично италианско тирамису “, описа тя.

В квартала се разхожда по спортен екип

Въпреки че е суетна и обича да наподобява красива, гримирана и с прическа, в квартала хората постоянно я засичали по спортен екип. " Аз съм напълно елементарен човек, пребивавам изцяло естествен живот и постоянно съм небрежна в всекидневието си “, изяснява Соня. Външния си тип счита, че главно дължи на ген, само че въпреки всичко намира време за фитнес и съвсем през ден е в залата. Харесва да върви на коафьор, на грим и постоянно се отдава на обичани женски процедури в салона за хубост.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР