Соня Момчилова ще е ръководител на пресцентъра на новото служебно

...
Соня Момчилова ще е ръководител на пресцентъра на новото служебно
Коментари Харесай

Соня Момчилова поема пресцентъра на служебното правителство, Антон Кутев ще е говорител

Соня Момчилова ще е началник на пресцентъра на новото служебно държавно управление. Тя има над 20 години опит в обществените връзки. Била е шеф на пресцентъра на Министерство на правораздаването, Министерство на вътрешните работи и на Министерство на превоза и връзките. Соня Момчилова e специализирала в Холандия, Англия, Съединени американски щати и Белгия.

Работила е като управител " Корпоративни връзки ” в bTV Media Group.

Автор е в редица списания, ежедневници, написа детски приказки. През 90-те години е измежду първите сценаристи и текстописци на студентското предаване КУ-КУ. Тя е първият продуцент на предаването " Тази заран " на bTV. Работила е и като редактор в Българска национална телевизия, редактор и водещ в радио “Експрес и радио “99 ”, и като основен редактор на предаването на bTV " Духът на здравето ". Била е продуцент на предаването “О!Здравей! ” на BIT TV.

Антон Кутев ще е представител на служебното държавно управление. Той бе представител на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия през 2007 г.

По-късно става секретар на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и народен представител в 41-вото национално заседание. Депутат е в 41-вото и 42-рото Народно заседание. От 2017 година е депутат и от 44-то национално заседание.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР