Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукРадостин Василев по БНТ: “Северен

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукРадостин Василев по БНТ: “Северен
Коментари Харесай

„Северен поток“ и „Турски поток“ са едно и също за Радостин Василев. Нерде Черно море, нерде Балтийско море


Соня Колтуклиева, фейсбук
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
Радостин Василев по Българска национална телевизия: “Северен поток ”, “Турски поток ”, както желаете го наричайте ”.

Хахаха, ами това са два разнообразни магистрални газопровода, на разнообразни места в Европа! Нерде Черно море – нерде Балтийско море.

Не знам по какъв начин Бойко Борисов може да бъде обвързван с финансирането на “Северен поток ”?! Освен от болен мозък.

Отцепилите се депутати от Има Такъв Народ посочили, че не са подвластни. Разбира сеееее… от нищо друго, с изключение на от службогонството и кариеризма си: Радостин Василев, Георги Георгиев, Иво Атанасов и Светлин Митев станаха кандидат-депутати на “Продължаваме смяната ”.

Наглост! За корупция да упреква който и да било един някогашен състезателен министър, който служебният министър дава на ГДБОП и ГДНП, а против него има подадени сигнали в СГП и КПКОНПИ… дано първо си почисти името (ако може!), пък след това да се пъне.

Остават неотговорени следните значими въпроси: за какво се отхвърлиха от договорите си и върнаха парите от компанията “Софтуер Груп БГ ”, получила контракт за 1 800 000 лв. за програмен продукт с НСБ и съдружие “Младежка наслада ”, получили контракт от 500 000 лв. за концерти и семинари?! Ако всичко е било тъкмо – за какво връщат предплатените суми в размер на 80% от контрактуваните? Защо заплащането към “Софтуер Груп БГ ” не е минало през системата СЕБРА, следена от Министерството на финансите? Защо сдружението “Младежка наслада ” е основано в последния миг от 24-годишна жена – Симона Петрова, продаваща облекла в столичен мол, а нейната първа другарка от Велико Търново Мирела Желязкова, кандидат-депутат от Има Такъв Народ, е била назначена в рекламния отдел на спортния тотализатор?

За изпълнителни шефове на НСБ и БСТ Радостин Василев беше назначил най-хубавите си другари от детските години в Плевен, плажни компаньони и правилни пажове Венцислав Петков и Александър Тодоров – единият нещо помагал в адвокатската фирма на Радостин Василев и татко му, а другият – приключил Лесотехническия университет.

“Може да плашат гаргите с техните сигнали! ” Ти – също.

Радостин Василев: “Да чуемЕ шефката с очилата какво ще каже след мене ”, за Десислава Атанасова. Аз ви споделих, че е върл женомразец.

Радостин Василев споделя, че са обсъждали “в стеснен кръг ” разновидностите за държавно управление. От по кое време пък предателят от Има Такъв Народ е в “тесен кръг ” с Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер, които обвиняваше в нарушаване на конституцията и подиграваше вулгарно до неотдавна?
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР