Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукНиколай Радулов, отцепникът от “Има

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукНиколай Радулов, отцепникът от “Има
Коментари Харесай

Защо бившето ченге от ДС Николай Радулов мълчи за ку5-пуването на депутати от ИТН? Срещу 500 000 евро на човек?

Соня Колтуклиева, фейсбук

Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук

Николай Радулов, отцепникът от “Има подобен народ ”, е коментирал моето изявление с Георги Георгиев, пред уеб страницата “Факти ”: “ДАНС няма нищо общо с тази работа, а Министерство на вътрешните работи би трябвало да се самосезира, че хора, които са били депутати, са събирани, с цел да им се оферират пари.

Относно детектора на лъжата, не считам, че ще даде резултат в тази ситуация. Детекторът не на вятъра не влиза измежду документите, които могат да се употребяват като доказателства в съда, тъй като има безпределно доста провали.

Някак не идва години да твърдиш едно нещо непрестанно, а през днешния ден да твърдиш тъкмо противоположното. Така че изявлението на Георги Георгиев за мен не е нещо сензационно. Истината е, че той оптимално се опита да навреди на Кирил Петков, само че не съумя. Не мисля, че реализира задачата си. Глупаво беше действието му. ”(Факти.бг)

Ето какво аз, Соня Колтуклиева, имам да кажа на Николай Радулов:

Да, тъкмо по този начин – Министерство на вътрешните работи би трябвало да се самосезира за разкритията на Георги Георгиев, някогашен народен представител от Има Такъв Народ и от Политическа партия: по какъв начин през юни 2022 година, в дома на Радостин Василев, в този момент претендент народен представител на коалиция ПП&ДБ в Плевен, са се пазарили с Кирил Петков – против 500 000 евро на човек – депутатите от Има Такъв Народ да се отделят и да поддържат държавното управление.

Николай Радулов е участвал на срещата с Кирил Петков в дома на Радостин Василев – за какво не удостовери или не отхвърли офертата €500К? Защо всички мълчат? Това е закононарушение! Това е търговия с въздействие!

Щом детекторът на лъжата е обезсърчителен, за какво Радостин и ренегатите, сред които и Николай Радулов, се надпреварваха да се хвалят? През юни 2022 година, по какъв начин ще се явят на теста, с цел да потвърдят, че не са взели пари за измяната си?! Яви се единствено Георги Георгиев и обществено сподели резултатите. Николай Радулов в този момент отхвърля полиграфа по една елементарна причина – брани Кирил Петков, тъй като мнозина приканиха някогашният министър председател да се яви на детектора на лъжата, с цел да се види по какъв начин ще отговори на въпроса: платени ли са 500 000 евро на калпак на предателите от четата на Слави Т. Трифонов?

Някак не върви да твърдиш едно нещо – а през днешния ден да твърдиш тъкмо противоположното, споделя отцепникът и по този начин се самоизобличава.

Е, да, нали самият Николай Радулов е повтарял уверено (?!) лозунгите на “Има Такъв Народ ”, до момента в който е правил няколко предизборни акции, с цел да влезе в Народното събрание, а през днешния ден се отхвърля от всичко това и каканиже уверено (?!) лозунгите на “Продължаваме смяната ”…Защо Николай Радулов не изясни, че не е морално да се вършат такива мръсни врътки като пируетите на Радостин Василев, който искаше да вкара в пандиза Кирил Петков; за Слави Трифонов изля сервилно похвално слово; репликираше настоящия си необут: “Не, господин Петков, мафията не проби в Има Такъв Народ ”, а?!

Николай Радулов прикрива следния извънредно значим факт, а публицистите не помнят за това: проекто-кабинетът на “Има подобен народ ” в 46-я парламент, беше отритнат точно поради него: Николай Хаджигенов, Мария Капон, Арман Бабикян, Мая Манолова, Татяна Дончева, Христо Иванов за нищо на света не желаеха да одобряват министър на вътрешните работи да стане той, тъй като е служил като старши шпионин в Държавна сигурност и тъй като е работил като шеф на защитата на Ветко Арабаджиев.

Николай Радулов споделя: “За мен изявлението на Георги Георгиев не е нещо сензационно ”. Да, несъмнено, че не е сензационно. Интервюто на Георги Георгиев е признание на свидетел. Разобличаващо е. Разтърсващо е. Свидетелство е за най-позорното политическо пазарене в най-новата история на България.

Защо Николай Радулов приема разкриването на истината като опит за навреждане на Кирил Петков? Така ли учи своите студенти – да прикриват истината, с цел да не навредят на мощните на деня! Лошо. Слаб(2).

Впрочем, сред студентите на Николай Радулов е Виктория Василев – тя е била още в ролята на доста приближен човек на Слави Трифонов, от чиято ръка бял самун е яла години наред, когато е почнала да събира в гарсониерата си в “Люлин ”5 депутати от Има Такъв Народ и да ги пропагандира да се отделят, с цел да поддържат държавното управление на Кирил Петков.

Проф. Николай Радулов написа шестици за подлости ли?!

И дава дипломи за изменничества ли?

Виктория Василева съобщи Христо Бисеров и СДС; съобщи Слави Трифонов и Има Такъв Народ, щеше да съобщи Стефан Янев и “Български напредък ”, в случай че генералът се беше подлъгал да я направи основен секретар на партията!

Николай Радулов се опитва в политиката през 2013 година посредством обединението сред НДСВ-НПСД-Лидер и “България без цензура ” на Николай Бареков, 8 години по-късно се присламчи към Слави Трифонов и сценаристите като “експерт по националната сигурност ”. Малеееййй!

П.П. Моето видео-интервю с Георги Георгиев, оповестено на 17 март в ПИК, към този момент е гледано от 525 000 зрители;

клипът на екипа на Слави Трифонов, с фрагменти от изявлението, е забелязан от 482 000 души.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР