Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукЛена, Ленааа, как се обясняваш

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукЛена, Ленааа, как се обясняваш
Коментари Харесай

Лена, Ленааа, Асен и Лорер не те искат, защото ти се правеше на премиер


Соня Колтуклиева, фейсбук
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
Лена, Ленааа, по какъв начин се обясняваш жална-милна и многострадална за какво няма да бъдеш в листите. Понеже не били разкрили обири, по тази причина те били атакували персонално.

Значи, не са открити обири, а?! Ами трябваше вероятно да откраднете постройката на Министерски съвет, с цел да го признаете за кражба. Нещо като аферата в Божурище за 27 милиона лв..

Какво са комисионите за газа и за оръжията?!

Какво е схемата с МЕТ?!

Какво е твоят контракт с ББР?!

Какви е Gemcorp?

Ти, Лена, персонално излезе по малкия екран, след моите разкрития за далаверата, с цел да кажеш, че всички е наред. Хах, а 4 месеца по-късно, прекратихте меморандума.

Лена, ти си разследвана за контракта с ББР. Затова си обезпокоена. И си вреда за компанията. Асен и Лорер не те желаят, тъй като ти се правеше на министър председател, без да имаш никакво право на друга позиция, с изключение на да си шефка на секретарките и да съгласуваш графика на премиера.

Лена, не се прави на почтена. Ти и Киро бяхте в укорима връзка. Той е женен с три деца. Мислиш ли, че хората са наивници и не виждат това?!

Лена, не е смяна да се нанижете като кървавици на балкона на Министерски съвет: кум-кумец, любовник-любовница, съученици, бизнес-партньори. Властта не е за персонална приложимост.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР