Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукГледам в сайта на БНТ

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукГледам в сайта на БНТ
Коментари Харесай

БНТ медиен бодигард на ПП и ДБ ли е? Да. Очевидно е

Соня Колтуклиева, фейсбук
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
Гледам в уеб страницата на Българска национална телевизия изявлението на Георги Любенов с Иван Гешев от през вчерашния ден сутринта.

Едно ще ви кажа: дайте му на този водещ да беседва с фолк-диви и фолк-диваци. Това му е нивото.

Говори на “ше ” и “ааа, пфууу ”. Е, най-малко не крещи към този момент, откакто се вслуша в моя коментар, че има включен микрофон, въпреки всичко, и не се постанова да вика като селския тръбач.
Фалшивите вести на Българска национална телевизия
Никой ли не е схванал на “Сан Стефано ” 29, че президентът Радев сподели: не е имал желание да връчи третия мандат на Демократична България?! Или, съгласно Българска национална телевизия, президентът лъже, та би трябвало да се пита основният прокурор за какво е попречил на обичания им Христо Иванов да гушне заветната директория, с акцията против Nexo.

Някой трябваше да прочете прессъобщението на прокуратурата, че българското следствие не се повлиява от договорката на Nexo в Съединени американски щати за 45 милиона $ и продължава – разгласиха го в петък, както и мое блиц-интервю с основния прокурор по случая.

Омаловажавате къщата в Барселона, вика Любенов, който някак се усеща персонално обиден, че няма по какъв начин дом с открит притежател, декларирал това обществено през 2017 година, за към 2 милиона евро, да се съпоставя с интернационално следствие за 94 милиарда $ – следствие, тръгнало от Съединени американски щати през Англия, Испания, Франция до България.

“Намерени кюлчета и пари на нощното шкафче ”! Кой ги откри, бе, Любенов, кой, по кое време! Има само фотоси, които са оповестени за подправени след петорна европейска експертиза.

“Възможно ли е Борисов да бъде изправен на съд ”, вика Любенов в опит за подстрекателство, че тъкмо това би трябвало да се случи. И ти можеш да бъдеш изправен на съд, в случай че има обвинявания след събрани доказателства, всеки би могъл.

Кирил Петков и Асен Василев – също. Но Любенов не е чувал за писмото на цялото управление на “Булгаргаз ”, подадено преди месеци в Националната следствена работа за далавери по времето на кабинета “Петков ”; не е виждал фактурите за заплащания към медиатори, които цяла България видя; не е отразил изявленията за отчет на ДАНС и партньорски служби за покупка на съветски газ през посреднически фирми; не е чел адверториала на “Ди Велт ” за експорт на оръжия и дизелово гориво от България за Украйна – макар неналичието на решения на Министерски съвет и НС; минало му е около ушите, че се проверява контракта на ББР с адвокатската фирма “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков ”, с поименно изтъкване на Лена Бориславова; не си спомня, че има следствие за опасност, отправена от Радостин Василев към Христинка Иванова от юни 2022 година. Любенов не вижда никакъв проблем в скандалните дарения от чиновници на Nexo към ВОЛТ и “Да, България ”.

Българска национална телевизия медиен телохранител на Политическа партия и Демократична България ли е? Да. Очевидно е.

Ти особено, Любенов, си за съд поради закононарушения към българската публицистика!

Следващият път попитай Иван Гешев, като някогашен прокурор по делото КТБ, дали Емил Кошлуков е върнал тези 100 000 $, отпуснати му от банката за покупка на жилище в Съединени американски щати. Показах документ за това в студиото на Люба Кулезич още през 2019 година. Няма да попиташ, несъмнено, шубе те е.

Как по този начин стана, че Българска национална телевизия замязя на гаражна телевизия?! Неподготвени водещи, партийни лакеи, келнери на захаросани въпроси към подбрани събеседници, некомпетентни редактори, а преразказите на интервютата в уеб страницата на Българска национална телевизия са като на някой, който си е седял на ушите, до момента в който е смучел сок от кисело зеле против махмурлук.

Излагате се грозно!

Омерзителни сте!

Жалко за положителните хора, които работят в Българска национална телевизия.

Срамота, Кошлуков!

Срамота, Сашо Йовков, че поради твоите измислени каузи, Съвет за електронни медии не може да разгласи нов конкурс за общоприет шеф на Българска национална телевизия.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР