Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукЕто как лидерът на ГЕРБ

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукЕто как лидерът на ГЕРБ
Коментари Харесай

Бойко Борисов няма да отиде в парламента, както го призова Кирил Петков

Соня Колтуклиева, фейсбук
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
Ето по какъв начин водачът на ГЕРБ изясни решението си в извънреден коментар пред Соня Колтуклиева:

Защо да отида в зала “Запад ”? Това с какво ще усъвършенства обстановката, в която изпадна Народното събрание?! Само, с цел да кажат след това, че Борисов е отговорен за всичко ли?!

Пленарната зала на Народното събрание е най-публичното, транспарантно, почтено, намерено място: всички медии излъчват непосредствено съвещанието, всички българи могат да проследят какво се случва, в случай че пожелаят.

Защо зала “Запад ” на Народното събрание да е по-подходяща от пленарната зала на Народното събрание за разисквания и изложение на позиции?! Няма логичност в това.

Аз завоювах вота на 2 октомври в София и в Пловдив, само че се отдръпнах и не съм народен представител. Депутатите в залата са в правото си да заявят позиция и да изразят отношението си с гласоподаване.

Изпълнителната комисия на ГЕРБ нощес упълномощи парламентарната група да реши дали да отдръпна Росен Желязков, да води диалози по предлагането за промяна на ръководителите на ротационен принцип, дали да предложи друго решение или друга фигура – да вземем за пример, най-възрастният и най-опитният.

Какво се получава? “Двама се карат, третият печели ”.

Конституцията е дала право на парламентарно предтавените партии да се схванат, да реализират единодушие по законодателната активност и съставянето на държавно управление. Иначе самодейността отива у президента и се назначава служебно държавно управление.

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР